Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Angus Cloud: Πέθανε ο 25χρονος ηθοποιός του Euphoria

Ο γνωστός ηθοποιός Angus Cloud, της επιτυχημένης σειράς Euphoria, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 25 ετών. 

Το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό με ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Ο Angus Cloud άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, ενώ πριν από μερικές μέρες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο ίδιος έδινε τον δικό του αγώνα για την ψυχική του υγεία.

«Με βαριά καρδιά, πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας με τόσους πολλούς τρόπους. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Angus είναι τώρα μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος. Ο Angus ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους στη σιωπή. Ελπίζουμε ο κόσμος να τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε να παραμείνει ιδιωτική αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμα επεξεργαζόμαστε αυτή την καταστροφική απώλεια», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.

Ο Agnus Cloud είχε γίνει ευρέως γνωστός ως Fezco στη δραματική σειρά «Euphoria» του HBO. Μάλιστα, είχε αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!