Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βαλέρια Κουρούπη: Έτσι διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της! Η φωτό με τους γραμμωμένους κοιλιακούς

Η Βαλέρια Κουρούπη έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αποκτήσει το κορμί των ονείρων της όμως κοπιάζει αρκετά γι΄αυτό.

Η Βαλέρια Κουρούπη έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αποκτήσει το κορμί των ονείρων της όμως κοπιάζει αρκετά γι΄αυτό.

Η αγαπημένη ηθοποιός κάνει και διατροφή αλλά ακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα διατροφής για να καταφέρει να μην χάνει τον στόχο της.

Μάλιστα, ακόμα και μες το κατακαλόκαιρο γυμνάζεται εντατικά και το απόγευμα της Δευτέρας, 31 Ιουλίου, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της, στην οποία την είδαμε να ποζάρει μετά το γυμναστήριο και να μας δείχνει τους γραμμωμένους κοιλιακούς της.

«Έχω ένα υγειές κορμί και αυτό είναι τo πρώτο μου μέλημα σε ό,τι κι αν κάνω. Γυμνάζομαι μόνη στο σπίτι συστηματικά, γιατί η άσκηση μου προσδίδει ευεξία και καλή διάθεση.

Δεν ακολουθώ αυστηρή διατροφή, αποφεύγω τα ζωικά προϊόντα, τρώω άπειρα φρούτα και λαχανικά, αλλά κυρίως ετοιμάζω το κάθε γεύμα μου μόνη μου. Λατρεύω να μαγειρεύω και κυρίως όταν πρόκειται να μαγειρέψω για μένα!», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Βαλέρια Κουρούπη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!