Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Αντελίνα Βαρθακούρη μοιράζεται την νέα της διατροφή: «Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μαγειρεύω για την οικογένειά μου» (Εικόνες)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μέσω ανάρτηση θέλησε να μοιραστεί την νέα της διατροφή. 

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά το τέλος της τηλεοπτικής της παρουσίας, θέλησε να αποφορτιστεί, να φέρει την ηρεμία και την ισορροπία στη ζωή της με αποτέλεσμα να επέλθουν και μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

Έχοντας πια βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της, όπως να περνά όμορφες και ουσιαστικές στιγμές με τις κόρες της αλλά και με τον σύζυγό της, η Αντελίνα έχει καταφέρει να απέχει από την τοξικότητα.

Αυτό βέβαια, όπως και η ίδια έχει πει ξεκινά από μέσα μας και η Αντελίνα ανάμεσα σε άλλα αποφάσισε να αλλάξει και την εικόνα της. όπως ο ίδιος ο Χάρης είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια δεν είναι πια ξανθιά, έχει επαναφέρει το φυσικό της χρώμα πετώντας από πάνω της το τηλεοπτικό χρώμα που αγαπά η κάμερα ενώ εδώ και μήνες ακολουθεί διατροφή έχοντας καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά. Πρόσφατα ανέβασε φωτογραφίες από τις υπέροχες νοστιμιές που ετοιμάζει στη οικογένειά της και οι followers της αναρωτήθηκαν αν δοκιμάζει όλα όσα φτιάχνει.

Η Αντελίνα που έχει άριστη επικοινωνία μαζί τους, απάντησε πως όχι, δεν δοκιμάζει αφού συνεχίζει τη διατροφή της, ωστόσο σαν μαμά και σύζυγός που της αρέσει και η μαγειρική καθημερινά φτιάχνει υπέροχα πιάτα για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!