Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι πρώτες διακοπές των Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη με τον Νουνίτο (Εικόνες και Βίντεο)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έγιναν πρόσφατα γονείς. Έτσι, αν και η ζωή τους έχει αλλάξει δεν μπορούμε να σταματήσουν τα ταξίδια και ο μικρός Νουνίτο, ταξιδεύει από κούνια. 

Ακόμα δεν έχει μπει ο Αύγουστος και το ζευγάρι της ελληνικής showbiz έχει κάνει ένα σωρό ταξιδάκια. Τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της χώρας μας.

Η Ιωάννα Τούνη είχε πάει και διακοπές με την κολλητής της και τον γιο της, χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, όμως, το ζευγάρι έχει ήδη επισκεφτεί αρκετούς προορισμούς και μαζί.

Από τη Μύκονο μέχρι την Εύβοια αλλά και την Χαλκιδική, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκαν μαζί μας είναι το κάτι άλλο!

Ο Νουνίτο ωστόσο πρωταγωνιστεί στα περισσότερα στιγμιότυπα καθώς όπως όλοι έχουμε καταλάβει είναι η μεγάλη αδυναμία και των δύο. Άλλωστε, ο μικρός γιος του ζευγαριού, αποτελεί πλέον τη βασική τους προτεραιότητα και σε ό, τι κάνουν τον παίρνουν μαζί τους!

«Summer love !!!!», έγραψε στη λεζάντα μιας από τις αναρτήσεις του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπου είδαμε τον γιο του να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!