Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκλειστικά στην έντυπη OnTime: Χωρισμός βόμβα στην Showbiz – Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς τραβούν χωριστούς δρόμους (Εικόνες)

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς, όπως έγινε γνωστό από την έντυπη OnTime, το πρωί της Δευτέρα 24/7, δεν είναι πλέον μαζί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και μάλιστα οι δυο τους ζουν σε διαφορετικά σπίτια. Η γνωστή ηθοποιός και ο γοητευτικός personal trainer δεν είχαν παντρευτεί ποτέ ενώ μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Θάλεια, η οποία παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς είχαν κάνει την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους τον Οκτώβριο του 2022, όπου είχαν βρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στο θέατρο Χορν.

Η ηθοποιός παρέα με τον σύντροφό της απόλαυσε επί σκηνής την καλύτερη της φίλη, Μαρία Ναυπλιώτου.

Μάλιστα, το Σάββατο 22 Ιουλίου η Ζέτα Δούκα έκανε μια σόλο εμφάνιση. Η ηθοποιός βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Μήδεια» του Frank Castorf με πρωταγωνίστρια πάλι την Μαρία Ναυπλιώτου. Η ίδια πόζαρε στους φωτογράφους με χαμόγελο, χωρίς κανένας να γνωρίζει την μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!