Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Σάκης Κατσούλης για τις αποβολές του All Star Survivor: «Αρμόδιος να δώσει εξηγήσεις για το αν δόθηκαν δίκαια είναι ο Ατζούν»

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής και του All Star Survivor. Έτσι, μίλησε στο περιοδικό Hello και αναφέρθηκε στο φετινό reality. 

Φέτος είδαμε ότι ο Νίκος Μπάρτζης «έδωσε» για παραβιάσεις κανόνων την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες και αποβλήθηκαν. Θεωρείς ότι έπραξε δίκαια;

Δεν είμαι ο κατάλληλος κριτής. Δεν γνωρίζω πολλά καθώς είμαι έξω μόνο λίγες ημέρες. Πιστεύω ότι η απόφαση της παραγωγής ήταν σωστή – δεν θα μπορούσε να την πάρει χωρίς στοιχεία-, αλλά δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει τις πράξεις του Νίκου. Είναι αλήθεια ότι φέτος σημειώθηκαν αρκετές αποβολές. Γκότσης και Πιλίδης επίσης αποβλήθηκαν. Νομίζω πως ο πλέον αρμόδιος να δώσει εξηγήσεις είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλή. Το είπε άλλωστε στον τελικό, ότι όσοι συμμετέχουν για δεύτερη φορά σε ένα δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να κάνουν την επιβίωσή τους καλύτερη. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, εγώ δεν θα το έκανα, αλλά καταλαβαίνω κάποιον ο οποίος αναζητά τον τρόπο να επιβιώσει.

Πώς γίνονταν αυτές οι παραβιάσεις κανόνων;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν θα έβρισκα τον τρόπο, αν θα αντιστεκόμουν κι εγώ, παρόλο που δεν είναι στο χαρακτήρα μου η παραβίαση κανόνων. Είναι επιλογή μας να υπογράψουμε ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο, άρα πρέπει να ακολουθούμε και τους κανόνες. Από την άλλη, βρισκόμαστε σε μια ζούγκλα χωρίς φράχτες.

Δεν υπάρχουν άνθρωποι της παραγωγής οι οποίοι βλέπουν τα όρια που σας έχουν τεθεί;

Υπάρχουν όμως όσων αφορά τους ντόπιους επειδή αμείβονται με πολύ λίγα χρήματα και έχουν χ ανάγκη, θεωρώ ότι μπορεί να γίνει εύκολα συμφωνία με κάποιον παίκτη. Πρέπει κάποιος να το ζήσει για να καταλάβει τι εννοώ. Αποβληθέντες -και όχι μόνο- απουσίαζαν από τον τελικό.

Δεν είναι οξύμωρο που ο Ατζούν Ιλίτζαλι άφησε ανοιχτή την πόρτα για τους αποβληθέντες για επόμενα «Survivor»;

Είναι αρκετά οξύμωρο, αλλά, όταν, για παράδειγμα, ένας ποδοσφαιριστής δέχεται κόκκινη κάρτα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπαίξει ποτέ στη ζωή του ποδόσφαιρο. Έκανε ένα λάθος και τιμωρήθηκε για αυτό. Του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Γιατί κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί το παιχνίδι να ήταν στημένο;

Στημένο όχι δεν ήταν. Πιο διαβασμένοι οι 38 παίκτες, ναι, ήταν. Είναι χα ­ ζό να ξέρεις πού πας και τι θα αντιμετωπίσεις και να μην ετοιμαστείς για αυτό.

Θα μας κάνεις ένα σχόλιο για αυτά που είδαμε να συμβαίνουν με Πρίαμο, Μπο, Ελευθερίου και Καρολίνα;

Ο καθένας κρίνεται για τις επιλογές του. Τι να πω, ότι δεν συνέβαιναν; Και το «Survivor» μια μικρή κοινωνία είναι. Νομίζω ωστόσο πως τα έχουν φουσκώσει λίγο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!