Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σούπερ Κική: Πήγε στη Disneyland και ξέσπασε σε κλάματα – «Το πιο αληθινό παραμύθι που άξιζε να ζήσω»

Ένα όνειρο ζωής έκανε πραγματικότητα η Super Κική. Η γνωστή infuencer ταξίδεψε στο μέρος όπου πάντα ήθελε να βρεθεί, τη Disneyland και μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της αλλά και όλη τη μαγεία που βίωσε εκεί, αποκαλύπτοντας παράλληλα πόσα πράγματα την έκανε το συγκεκριμένο ταξίδι να συνειδητοποιήσει.

Η Super Κική που έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη μετέπειτα ζωή της, στο βίντεο αυτό, παροτρύνει τους ακόλουθούς της να απομακρύνουν την τοξικότητα από τη ζωή τους και να ζήσουν όπως οι ήρωες της Disney που αγαπήσαμε.

 

«Όλοι έχουμε εκείνο το μέρος που ακόμα κι αν δεν έχουμε ξαναπάει, νιώθουμε ότι ανήκουμε εκεί. Για μένα ήταν η Disneyland. Μπορεί ο κόσμος να μην είναι αυτό που θα ήθελα αλλά, υπάρχει κάπου ένας άλλος κόσμος που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου χωρίς να χρειάζεται να αγριεύω για να μην πληγωθώ.

Δε μου αρέσουν τα ταξίδια γιατί έχουν ρεαλισμό που άλλοι ταξιδιώτες τον κρύβουν. Το ταξίδι στη Disneyland ήταν το πιο αληθινό παραμύθι που άξιζε να ζήσω. Μας μεγάλωσε με αληθινές φιλίες. Αληθινούς έρωτες. Ακόμα και αληθινούς εχθρούς. Και όσοι μεγάλωσαν με Disney, σήμερα είναι πολύ δυστυχισμένοι.

Όσο οι γονείς μας έπαιζαν ξύλο, πίσω τους έπαιζε εκείνη η βιντεοκασέτα που σε έκανε να ελπίζεις ότι η δική σου ερωτική ζωή δε θα είναι σαν τη δική τους. Όμως ήταν δύσκολο να συναντήσεις κάποιον που θα είχε μεγαλώσει κι εκείνους με τους ίδιους “γονείς”, και δε μιλάω για τους θετούς μας γονείς.

Στη Disney, όταν χάλαγε το σπίτι τους, δεν το άλλαζαν, το φτιάχνανε (αυτό το κείμενο δε μιλάει για σπίτια). Όλοι έχουμε κάτι που μας ημερεύει. Εγώ βρήκα αυτό το πάρκο. Δε μένω κοντά, δε μπορώ να έρχομαι όποτε θέλω όμως, και μόνο που υπάρχει, νιώθω καλά. Η μεγαλύτερη παγίδα που μπορείς να πέσεις, είναι να μεγαλώσεις. Πάμε να παίξουμε.

Μη γιγαντώνεις κανέναν. Όλες οι ώρες είναι για παιχνίδι. Και όλα μπορούν να γίνουν αστεία. Σίγουρα εδώ μέσα. Πάμε να παίξουμε. Είμαι η Κική, είμαι 31 χρονών και κατάφερα τώρα, με δικά μου χρήματα, να με φέρω εγώ στη Disneyland. Τόσοι κακοί στην πραγματική μου ζωή.

Τόσες φωνές, φασαρία, φθήνια, πόλεμος, κακά λόγια, ψυχολόγοι, φάρμακα, γιατροί, νοσοκομεία, για να έρθω εδώ και να μην υπάρχει κανένας τους. Μην κλαις γιατί υπάρχουν πολλοί δυστυχισμένοι εκεί έξω που ζουν σαν ήρωες της Disney. Αν θες να ευτυχίσεις, βρες τους. Μπορεί να είναι και κάτω από αυτό το ποστ. Ζήσε σαν ήρωας της Disney» γράφει στο βίντεό της η Super Κική.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!