Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έντονη κριτική στην Δέσποινα Βανδή: «Εννιά έχει ο μήνας για κάποιους, ενώ καίγεται η Ελλάδα»

Η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μοιραστεί με τους fans της στιγμές από τις διακοπές της στην Κρήτη. Η ίδια δημοσίευσε, μάλιστα κι ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok, δείχνοντας στους fans της κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εκεί, ενώ σε κάποια πλάνα βλέπουμε και την κόρη της Μελίνα, η οποία βρέθηκε κι αυτή στο όμορφο νησί μαζί τους.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε και μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες δικές της και του Βασίλη Μπισμπίκη από το κατάλυμα στο οποίο έμειναν στην Κρήτη, κυρίως ποζάροντας στην πισίνα του. Η ανάρτησή της, όμως αυτή προκάλεσε πέρα από θετικά και αρκετά αρνητικά σχόλια.

Η πρόσφατη ανάρτηση, λοιπόν της Δέσποινας Βανδή δίχασε τους followers της κάνοντας πολλούς να δυσανασχετήσουν.

Ο λόγος ήταν πως η τραγουδίστρια, όντας χαρούμενη από τις στιγμές που περνούσε στην Κρήτη δεν σκέφτηκε – όπως πολλοί ανέφεραν στα σχόλιά τους – πως η συγκεκριμένη ανάρτηση δημοσιεύτηκε την ώρα που η χώρα για ακόμα μια φορά είχε να αντιμετωπίσει πυρκαγιές με μια νέα εστία να ξεκινά χθες στην περιοχή της Μάνδρας.

Έτσι, πέρα από τα θετικά σχόλια που δέχθηκε όσον αφορά τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το πόσο καλλίγραμμο είναι το σώμα της, η Δέσποινα Βανδή ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορήθηκε από κάποιους followers της πως δημοσιεύοντας τις «χλιδάτες» διακοπές της δεν δείχνει καθόλου ενσυναίσθηση για τους συνανθρώπους της και όσους πάλευαν για να σβήσουν τις φωτιές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!