Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ρεγγίνα Μακέδου: «Ρωτάτε γιατί δεν λέω για την υγεία μου, θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου»

Η Ρεγγίνα Μακέδου επέστρεψε στο Instagram με νέα ανάρτηση, προκειμένου να απαντήσει στα μηνύματα των ακολούθων της, που τη ρωτούν για την κατάσταση της υγείας της.

Η ιστορία της αθλήτριας και η σκληρή «μάχη» που δίνει με τη λευχαιμία τα τελευταία χρόνια, αλλά και η έντονη ευαισθητοποίησή της για διάφορα ζητήματα υγείας που την έφτασαν μέχρι την «πόρτα» του πρωθυπουργού, έχει φέρει στο προφίλ της πάνω από 62 χιλιάδες ακολούθους, οι οποίοι παίρνουν μαθήματα αισιοδοξίας και ελπίδας από εκείνη.

Στην τελευταία της δημοσίευση, η Ρεγγίνα Μακέδου αναφέρεται στην περίοδο που διανύει τώρα, όσον αφορά την υγεία της αλλά και τα επαγγελματικά της πλάνα.

Την ανάρτηση συνόδεψε με μία φωτογραφία της, στην οποία χαμογελά με φόντο ένα φυσικό τοπίο

Στη λεζάντα έγραψε: «Δέχομαι πολλά μηνύματα που με ρωτάτε τι κάνω πως είμαι… γιατί δεν λέω για την υγεία μου??? Γιατί θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου… θέλω να βρω τα πατήματά μου… θέλω λίγο χρόνο για τη Ρίκα που δεν ξέρετε!!! Να οργανώσω τη νέα επαγγελματική χρονιά μου σε νέο χώρο!!! Νιώθω πιο δυνατή και πιο ευάλωτη από ποτέ! Την περιπέτεια που πέρασα και περνάω “γιατί όσο χρειάζομαι εξετάσεις ακόμα περνάω” δεν θα την ξεχάσω ποτέ, γιατί αυτή η περιπέτεια με έκανε ο,τι είμαι πια…

Όμως η Ρεγγίνα, η Ρίκα για τους δικούς μου δεν καθορίστηκε ποτέ από αυτή την περιπέτεια, αλλά από τον τρόπο αντιμετώπισής της!!! Είμαι πάντα εδώ για όλους τους ασθενείς, ίσως λίγο πιο σιωπηλά, αλλά πάντα εδώ. Το ξέρουν όσοι με χρειάζονται ❤️ Έμαθα να με ακούω… και τώρα μου λέω προχώρα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!