Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μαριάννα Τουμασάτου ποζάρει με το αγαπημένο της look (Εικόνα)

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι από τις ομορφότερες γυναίκες της ελληνική showbiz. Η ηθοποιός έκανε μια αλλαγή στο look της και «φώτισε» τα μαλλιά της και πρόσθεσε μια ανατρεπτική πινελιά στην εμφάνισή της.

Η Ρεγγίνα της «Βέρας στο δεξί» ερωτεύτηκε τον άντρα της ζωής της, Αλέξανδρο Σταύρου, στην iconic σειρά του Mega. Μαζί απέκτησαν τη μοναχοκόρη τους Χρυσηίδα- Παναγιώτα, η οποία και αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Στα πιο πρόσφατα νέα της Μαριάννας, και η ηθοποιός είναι γνωστό πως είναι λάτρης και των social media στα οποία και ανεβάζει αναρτήσεις με περιεχόμενο τη δουλειά της, την ενδυνάμωση ενώ κάποια ελάχιστα post αφορούν και σε στιγμές από την καθημερινότητά της. Στο πιο πρόσφατο story που μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram, είδαμε την εντυπωσιακή γυναίκα να ποζάρει με αυτοπεποίθηση στον φακό φορώντας ένα μπλε σύνολο με λευκή λεπτομέρεια που κολάκεψε τη σιλουέτα της και τις άψογες αναλογίες της. Το look ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες ενώ ως προς το beauty σκέλος, η Μαριάννα ήταν και πάλι με ελάχιστο έως καθόλου μακιγιάζ.

Η Βικτώρια Χαλκίτη και η Μαριάνα Τουμασάτου έχουν κάτι κοινό που έκανε τη ζωή τους «τέλεια»

Τα top με τα αέρινα παντελόνια είναι ρούχα που επιλέγει συχνά η Μαριάννα και αποτελούν κανόνα στις περισσότερες εμφανίσεις της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!