Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν σήκωσα ποτέ το τηλέφωνο να πω…»  

 

 

Εφημερίδα Παραπολιτικά – Της Σπυριδούλας Τριάντου

 

Παρουσιάζει με επιτυχία το «Πρωινό ΣουΚου» στον ΑΝΤ-1 μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και την Κυριακή ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar! Η Μαρία Μπεκατώρου ποτέ δεν έκρυψε την χαρά της που ξεκινάει και πάλι το παιχνίδι, γιατί είναι από εκείνα τα κορίτσια που εκδηλώνονται όταν το νιώθουν.

 

 

Δεν το παίζει δήθεν και δεν διστάζει να δηλώσει πως αυτό είναι ένα όνειρο για εκείνη. Ο αυθορμητισμός της  και η αλήθεια της με τους τηλεθεατές είναι τα «μυστικά» που τη έχουν κάνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης! Η ίδια αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε ένα συνεχόμενο τρέξιμο ώστε να προλάβει όλες τις υποχρεώσεις της, επαγγελματικές και μη, όμως  πάντα βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα της άτομα!

Η αλήθεια είναι πως η χαρά της είναι μεγάλη για το σόου: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινάμε, το περίμενα πως και πως και έχω μεγάλη αγάπη στο Your Face Sounds Familiar» δηλώνει!  Οι εμφανίσεις της σχολιάζονται κάθε φορά αφού τα ρούχα της δεν περνούν απαρατήρητα. Ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για την πρεμιέρα; «Η αλήθεια είναι πως θα βάλω ένα ρούχο πολύ εντυπωσιακό». Όσο για την επιλογή των ρούχων είναι κάτι που ούτε την αγχώνει αλλά ούτε και δίνει μεγάλη σημασία.  «Το λιγότερο που με απασχολεί είναι η εμφάνισή μου. Αυτό που θέλω είναι να νιώθω άνετα καθώς βρίσκομαι τρείς ώρες στον αέρα. Συζητάω με τον στυλίστα μου και επιλέγουμε το κατάλληλο κάθε φορά»

Φέτος η κριτική επιτροπή περιλαμβάνει πολύ σημαντικούς ανθρώπους και χαίρεται πολύ που συνεργάζεται μαζί τους: «Μου αρέσει πολύ που γνωρίζω τόσο σπουδαίους ανθρώπους που θα δώσουν ο καθένας ξεχωριστά κάτι διαφορετικό στο σόου. Ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ογκόλιθοι και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε όλοι μαζί»  Όσο για το ποιος θα είναι ο πιο αυστηρός κριτής, δεν μπορεί να το προβλέψει όμως πιστεύει πως σίγουρα η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν θα έχει αυτόν τον ρόλο! Πριν από κάθε πρεμιέρα της  έχει ένα γούρι! Το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για τον σύζυγό της τον Αντώνη που την στηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα: «Ο σύζυγος μου είναι το γούρι μου.          Εδώ και χρόνια του ζητάω και έρχεται πάντα πριν από κάθε πρεμιέρα μου. Τον θέλω κοντά μου. Μου δίνει δύναμη». Όπως είναι φυσικό, με το ξεκίνημα  ενός νέου σόου, αρχίζουν και οι κριτικές. Η Μαρία Μπεκατώρου τις περιμένει και στόχος της είναι κάθε φορά να είναι και καλύτερες: «Δεν κάνουμε αυτή τη δουλειά για να αρέσουμε σε όλους. Πρέπει να κριθούμε τις περιμένω τις κριτικές και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους όσο το δυνατόν περισσότερο και θα βάλω τα δυνατά μου γι αυτό. δεν με αγχώνουν, όχι, ειδικά όταν γίνονται από ανθρώπους που ξέρω. Τις παίρνω πολύ σοβαρά και τις υπολογίζω!»

 

IMG_3417copy_small-e1459373269719

Τα χρόνια που παρουσίαζε το πρωινό στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ δεν σκεφτόταν ποτέ να φύγει, να βρεθεί σε ένα μεγαλύτερο κανάλι. Ούτε φαντάστηκε ποτέ την καριέρα που έχει σήμερα:

«Δεν το επεδίωξα και ποτέ μου. Είχα βολευτεί εκεί και δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάρω τηλέφωνο κάποιον να πω δείτε με ή πάρτε με. Ευτυχώς τα έφερε έτσι η ζωή που τελικά οι άλλοι σήκωσαν το τηλέφωνο και με πήραν για να με δοκιμάσουν»

Η κουβέντα οδηγείται στο… πορτοφόλι και κατά πόσο η οικονομική κρίση την έχει επηρεάσει: ««Θα σου πω απλά πως έχουμε μειώσει τα πάντα. Ψωνίζουμε λιγότερο, ταξιδεύουμε λιγότερο… τώρα μάλιστα καθόλου καθώς δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος»

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός  της  Αντώνης Αλεβιζόπουλος τα καλοκαίρια παραθερίζουν και στην Σάμο, που είναι  τόπος καταγωγής του συζύγου της παρουσιάστριας. Εκεί ήρθε αντιμέτωπη με τους πρόσφυγες για πρώτη φορά: «Αυτό είναι ένα θέμα που επηρεάζει και στεναχωρεί όλο τον κόσμο. Εγώ  είδα και το καλοκαίρι πρόσφυγες τη Σάμο όπου ήμουν και είδα πως ζούσαν… είναι άθλιο όλο αυτό, μακάρι να βρεθεί μια λύση» εξηγεί στο Secret.

Στις ανθρώπινες σχέσεις είναι ειλικρινής, απεχθάνεται τους δήθεν και η ίδια νιώθει ευγνωμοσύνη για όλα  όσα έχουν έρθει στη ζωή της. Γι αυτό και πάνω από όλα την εξοργίζουν δυο πράγματα: « Η αχαριστία και το ψέμα. Δεν τα αντέχω» εξομολογείται!

Πρόσφατα την είδαμε ξανά «μαζί» τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ. Θα συνεργαζόταν ξανά σε μια τηλεοπτική εκπομπή με τον παρουσιαστή; «Ναι φυσικά, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα πέρασα μια χαρά με τον Γρηγόρη αν και ήταν δύσκολα για μένα λίγο τα ξενύχτια. Όμως αυτό που κάνει τώρα, που είναι μόνος του, του ταιριάζει πιο πολύ». Για το «Πρωινό ΣΚ» και την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, μόνο καλά λόγια έχει να πει. Άλλωστε είχε διαίσθηση πως θα «δέσουν» από την αρχή «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί  το πίστευα από την πρώτη στιγμή και έγινε. Ο κόσμος μας αγάπησε, περνά καλά μαζί μας και αυτό μου δίνει χαρά».

Τέλος τη ρωτάω τι είδους εκπομπή δεν θα παρουσίαζε ποτέ ακόμα και αν της έταζαν χρυσάφι. Χωρίς δεύτερη σκέψη απαντά: «Μια πολιτική εκπομπή»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!