Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι αχώριστοι (Εικόνες)

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, αν και στην αρχή της σχέσης του ήταν περισσότερο μυστικοπαθείς, πλέον ζουν τον έρωτα τους και δεν… το κρύβουν. 

Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες οι δυο τους απαθανατίστηκαν στα παρασκήνια των MAD Video Music Awards 2023. Η 19χρονη Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και φυσικά το αγόρι της δεν θα μπορούσε να μην τη συνοδεύσει στα βραβεία. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και full in love.

Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες απόλαυσαν και τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές τους

για φέτος. Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ταξίδεψαν στην Ίο και έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα.

Η Μελίνα Νικολαΐδη λατρεύει το αγόρι της και ειδικά στα γενέθλιά του δεν θα μπορούσε να μην του διοργανώσει την πιο όμορφη έκπληξη.

Πριν από μερικές ημέρες ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκλεισε τα 35 του χρόνια και η σύντροφός του Μελίνα Νικολαΐδη έφερε όλους τους φίλους του για να σβήσουν την τούρτα γενεθλίων του.

Στη νέα της ανάρτηση την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 η Μελίνα Νικολαΐδη καμάρωσε ξανά τον αγαπημένο της σε αγώνα beach volley.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!