Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Αντώνης Ρέμος στους «Αταίριαστους»: «Να αποδοθούν σε όλους οι ευθύνες για τις παραβάσεις στη Μύκονο»

Ο Αντώνης Ρέμος φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Αταίριαστοι» και μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί με τις παραβάσεις στην Μύκονο

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής που έκανε για πολλά χρόνια συναυλίες στο νησί των Ανέμων, επεσήμανε ότι «τα τελευταία χρόνια στη Μύκονο υπήρχε ασυδοσία και παρανομία. Και όχι μόνο στη Μύκονο, αλλά σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Επειδή η Μύκονος είναι αυτή που πουλάει πιο πολύ και είναι σαν brand πολύ ισχυρό, πουλάει και σαν είδηση. Έγιναν πολλές ιστορίες τα τελευταία χρόνια κι εγώ αυτό που είπα στον κ. Μητσοτάκη είναι ότι εφόσον επέλεξε να κάνει αυτό το ξεκαθάρισμα στη Μύκονο, πρέπει να γίνει σε όλες τις βαθμίδες.

Και όχι μόνο στον επιχειρηματία που κάνει τις παρανομίες! Πρέπει να πάμε και πριν από τον επιχειρηματία. Όλα αυτά τα χρόνια, μία επιχείρηση χτίζει αυτές τις κατασκευές, αλλά όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν. Δεν γίνονται σε μία ημέρα. Τα τελευταία 10 χρόνια πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι. Δεν ξέρω από πού ξεκινάει μία ευθύνη. Πρέπει να πάει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να είναι ουσιαστική η δουλειά κι όχι απλά για τα μάτια του κόσμου».

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Ρέμος εξήγησε ότι δεν θα κάνει φέτος συναυλία στη Μύκονο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!