Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Είδα κατσαρίδα πάνω στην σκηνή και έφυγα»: Ποια γνωστή ηθοποιός το αποκάλυψε;

Παράλληλα αναφέρθηκς και στην πρόταση γάμου που δέχτηκε.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Ηρώ Μουκίου και αναφέρθηκε στο αστείο περιστατικό που της συνέβη στην σκηνή αλλά και στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον άντρα της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς δέχτηκε με έναν διαφορετικό τρόπο πρόταση γάμου και όχι με τον πατροπαράδοτο που συνοδεύεται από λουλούδια και ρομάντζο.

«Mε έχουν “φάει” τα πέρα δώθε, γιατί ο σύζυγός μου είναι στη Λάρισα και συναντιόμαστε στο εξοχικό μας στον Βόλο, και ταυτόχρονα πρόβες στην Θεσσαλονίκη.

Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που σύχναζε, όταν ήμουν σε περιοδεία. Παντρευτήκαμε σχεδόν μετά από έναν μήνα.

Ο σύζυγός μου, μού έκανε πρόταση γάμου μέσω μηνύματος που έγραφε “θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Απάντησέ μου τώρα” και δέχθηκα.

Στη σειρά “Αυθαίρετοι” θυμάμαι μια σκηνή κηδείας. Ο Πουλικάκος έλεγε ότι ήταν της μαμάς του, ενώ ήταν τυχαία κηδεία ενός άντρα. Το γύρισμα κράτησε μια μέρα, γιατί γελούσαμε.

Έχω δει κατσαρίδα σε σκηνή. Τις φοβάμαι πολύ. Μου είχε κάνει νόημα η Τζέσυ Παπουτσή και έφυγα από την σκηνή. Έχω πατήσει ένα μακρύ φόρεμα, την ώρα που περπατούσα στη σκηνή και έπεσα κάτω.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!