Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκινεί η Έλλη Αγγελιδάκη: Τα σοβαρό χειρουργείο της μητέρας της και το μεγάλο ευχαριστώ

Τη περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την μητέρα της αποκάλυψε η Έλλη Αγγελιδάκη, με ένα ποστ στο οποίο εξηγεί τι ακριβώς συνέβη αλλά ταυτόχρονα  ευχαριστεί από καρδιάς τον γιατρό και  κουμπάρο της Λεωνίδα  Παπασταύρου για την πολύτιμή βοήθεια του:

 

«Ήρθε η ώρα (3 μήνες μετά) να ευχαριστήσω το κουμπάρο και καλό μου φίλο , διευθυντή θωρακοσκοπικής χειρουργικής του Ιατρικού κέντρου Αθηνών @leonidaspapastavrou για το καταλυτικό ρόλο που έπαιξε , στη καλή πλέον , υγεία της μανούλας μου .Το Μάρτιο του έστειλα κάποιες εξετάσεις που αφορούσαν τη καρδιά της μαμάς μου καθώς εκείνη για μεγάλο διάστημα “σερνόταν”, δεν έτρωγε , και δεν κοιμόταν καλά λόγω δύσπνοιας -χωρίς να ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει-Μόλις τις είδε ο Λεωνίδας με πήρε αμέσως τηλέφωνο και μου είπε ( χωρίς να μασήσει τα λόγια του ), “Η μανούλα έχει μπει σε κίνδυνο.Τη φέρνεις άμεσα στην Αθήνα να τη χειρουργήσουμε. Όλα θα πάνε καλά. Θα αλλάξει η ποιότητα της ζωής της “...Και έτσι ακριβώς έγινε…

 

 

 

Η μαμά μου -μετά από 3 δύσκολους μήνες- σήμερα , είναι εντελώς καλά. Περπατάει ,τρώει , κοιμάται πολύ καλά , χαμογελάει ξανά και χαίρεται τη ζωή ! Είμαι πολύ χαρούμενη γι’αυτή την έκβαση και γω και τα άλλα 4 παιδιά της και θέλουμε από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε το Λεωνίδα για όοοοοολα ! Ήταν κοντά μας όλο αυτό το διάστημα στα πάντα , όχι μόνο ως καταπληκτικός γιατρός που μας καθοδήγησε σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια , αλλά κυρίως σαν άνθρωπος .Αυτό κρατήστε. Ένας πάρα πολύ ικανός γιατρός αλλά και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος , που εμπνέει εμπιστοσύνη. Η μαμά μου τον λάτρεψε και έχει μόνο υπέροχα λόγια να πει για κείνον . Η σέλφι μας είναι μέσα στο γραφείο του στο @iatriko.gr , στη τελευταία μας επίσκεψη εκεί , πριν φύγουμε οριστικά για Κρήτη .Υ.Γ. Δεν με άφηνε τόσο καιρό να τη ποστάρω και να “πανηγυρίζω ” , γιατί ήθελε πρώτα να είμαστε 100% σίγουροι ότι όλα πήγαν καλά.” Πρέπει να είμαστε χαμηλών τόνων και υπομονετικοί ” ήταν τα λόγια του .Ευχαριστούμε Λεωνίδα μας ♥»

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elli Aggelidaki (@elliaggelidaki)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!