Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτο: απολύθηκε γιατί τη θεώρησαν χοντρή (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χάσει κανείς τη δουλειά του. Κανείς όμως δεν περιμένει ότι μπορεί να απολυθεί, επειδή κάποιοι δεν τον θεωρούν αρκετά αδύνατο, ειδικά όταν στην πραγματικότητα είναι πολύ αδύνατος! Ο λόγος για το μοντέλο Charli Howard που ο ατζέντης της την απέλυσε γιατί ήταν «πολύ χοντρή», ενώ το μέγεθός της μετά βίας ξεπερνούσε το νούμερο 36.

Τον περασμένο Οκτώβριο όταν απολύθηκε από το πρακτορείο με το οποίο συνεργαζόταν ξέσπασε με μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook.  «Να ένα χοντρό “ΧΕΣΕ ΜΕ” στο πρώην πρακτορείο μοντέλων που εργαζόμουν και πιστεύει ότι με 1,76 ύψος και 34-36 μέγεθος ήμουν πολύ χοντρή και δεν έχω τη σιλουέτα για να βρίσκομαι στη βιομηχανία της μόδας», είχε γράψει. «Αρνούμαι να ντρέπομαι και να νιώθω ανικανοποίητη καθημερινά γιατί δεν μπαίνω στα στάνταρ ομορφιάς σας, που είναι γελοία και μη ρεαλιστικά. Αν δεν το έχετε προσέξει, είμαι γυναίκα, είμαι άνθρωπος».

Το καλλίγραμμο μοντέλο περιγράφει σήμερα σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο πώς κάποια χιλιοστά λίπους μπορούν να κάνουν κάποιον να χάσει τη δουλειά του και να πει αντίο στην καριέρα του. Το πρώην μοντέλο μιλάει για τη μοναξιά, την έλλειψη αυτοπεποίθησης και τα ψυχικά προβλήματα της βιομηχανίας της μόδας. Όταν ήταν έφηβη μπήκε εσώκλειστη σε σχολείο και πέρασε δύσκολα χρόνια. Αυτό το αίσθημα μοναξιάς μεγάλωσε, όταν μπήκε στη βιομηχανία της μόδας και ξεκίνησε ένα επάγγελμα που της αύξησε το άγχος.

Charli_Howard_Facebook_open_letter

 

charlie4charlie6charli-howard-02-charli-howard

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!