Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τάκης Ζαχαράτος: Απαντά για πρώτη φορά στον σάλο για το σκετς ως Πόπη Τσαπανίδου

Τη δική του απάντηση δίνει για πρώτη φορά ο Τάκης Ζαχαράτος, λίγες μόλις ημέρες μετά τον σάλο που προκάλεσε η εμφάνισή του ως Πόπη Τσαπανίδου στην εκλογική βραδιά της 25ης Ιουνίου στον ΑΝΤ1.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στην ίδια εκλογική βραδιά λίγο αργότερα και δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για το περιστατικό, κάνοντας μάλιστα λόγο για ακραία σεξιστική επίθεση προς το πρόσωπό της από τον ηθοποιό.

«Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, του Γιώργου Περρή και της Δήμητρας Σελεμίδου στο Faliro Summer Theatre και ανεβαίνοντας στη σκηνή απάντησε για πρώτη φορά για το περιβόητο σκετς ως Πόπη Τσαπανίδου.

«Θέλετε κάτι επίκαιρο να πω, να βγω Ανδρουλάκης καλύτερα, αφήστε την Τσαπανίδου, βρήκαμε τον μπελά μας. Εγώ θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά τα χρόνια ξεκίνησα να κάνω την καριέρα μου που την έχω αφιερώσει πρώτα από όλα στην μητέρα μου και στις σπουδαίες Ελληνίδες. Όπως η Μελίνα, η Αλίκη, η Ρένα Βλαχοπούλου.

Και ξέρετε πάρα πολύ καλά πόσο εκτιμώ τις γυναίκες, τις σέβομαι και τις αγαπώ. Από εκεί και πέρα η σάτιρα είναι αυτό που λέμε, ό,τι δίνεις παίρνεις», επισήμανε ο Τάκης Ζαχαράτος από τη σκηνή του Faliro Summer Theatre.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!