Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βούλα Πατουλίδου: «Μου έχουν πει ότι είμαι σαν τραβεστί. Δεν φορούσα ποτέ εξώπλατο…»

Για τη ζωή της, τα σχόλια που έχει δεχτεί για την εξωρετική της εμφάνιση, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο σύζυγός της, αλλά και τον γιο της, μίλησε η αθλήτρια, Βούλα Πατουλίδου, στην πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντας πως παλιά ήταν πολύ μυώδης και κάποια ρούχα δεν της ταίριαζαν.

«Δεν φορούσα ποτέ εξώπλατο για να μη με βλέπουν έξω και να λένε ‘’ποιος είναι αυτός’’. Μου έχουν πει ότι είμαι σαν τραβεστί», τόνισε.

Η ίδια αναφέρει πως είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. «Πήγα και ”έφτιαξα’” τα σπυράκια μου όταν μου το ζήτησε ο γιος μου. Ο γιος μου, μοιάζει στον πατέρα του, είναι σαν Νορβηγός ξυλοκόπος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η αθλήτρια είπε πως ακόμη και σήμερα γυμνάζεται και στις 12 το βράδυ.

«Ο σύζυγος μου έπαθε έμφραγμα και πνευμονικό οίδημα. Έχουν υπάρξει κρίσεις στον γάμο μου. Και οι 2 γονείς μου ήταν συντηρητικοί. Οι γονείς μου ήταν αρνητικοί στον αθλητισμό», αποκάλυψε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο 1992, δηλώνοντας πως ήταν μια μαγική στιγμή. «Η δικαίωση ήταν όταν πήγα στην Φλώρινα στον τόπο μου γιατί ο πατέρας έφυγε “διωγμένος” από εκεί. ‘Ένας θαυμαστής μου έδωσε 100 τριαντάφυλλα. Η μαμά μου με γέννησε στο σπίτι με μαμή».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!