Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Καστάνη: «Έλεγαν στη Μιμή Ντενίση να μη με πάρει σε παράσταση»

Για τις απώλειες, τα «συναδελφικά» πισώπλατα μαχαιρώματα και το παρασκήνιο του «Τι ψυχή θα παραδώσεις;», μίλησε η Ελένη Καστάνη στο «Πάμε Δανάη».

Για την συμμετοχή της στο «Breakfast», τόνισε: «H ηθοποιός αρχικά μίλησε για την συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του Star: «Το συμβόλαιο μου με το ”Breakfast” ήταν μέχρι το Δεκέμβριο, μετά άρχισα και το θέατρο και παράλληλα αντιμετώπισα και ένα θέμα υγείας η μητέρα μου. H μητέρα μου βαδίζει στα 94, είναι η μόνη που μου έχει απομείνει και της έχω απαγορεύσει να πεθάνει, καθώς έχουμε χάσει και την αδελφή μου. Όποιο παιδί της κι αν έχανε θα πέθαινε η μητέρα μου, αλλά μάλλον σκέφτηκε καλά αυτό που της είπα ότι της απαγορεύω να πεθάνει».

Αναφορικά με την απώλεια του άντρα της είπε: «Επειδή το περασμένο καλοκαίρι έχασα τον άντρα μου, έκανα το ”Βreakfast” για να μη μένω μέσα στο σπίτι να σκέφτομαι και να στενοχωριέμαι. Έχασα τον άντρα μου από καρκίνο, οπότε το περίμενα, βέβαια τον άνθρωπο σου τον κλαις όταν μαθαίνεις ότι είναι σοβαρά, στη διάγνωση είναι ο μεγάλος θρήνος. Με τον άντρα μου, τον Γιάννη, αποκτήσαμε ένα γιο, χωρίσαμε ως ζευγάρι, αλλά δεν χωρίσαμε ποτέ ως οικογένεια, ήμουν επτά χρόνια μεγαλύτερη του».

Για τα επαγγελματικά της σχέδια ανέφερε η ηθοποιός: «Φέτος θα κάνω για πρώτη φορά έναν αμιγώς τραγικό ρόλο, την τροφή στη «Μήδεια» με τη Μαρία Κίτσου. Όταν με πήρε ο παράγωγος Μάρκος Ταγάρης, που με γνωρίζει ως κωμική ηθοποιό, ήταν έκπληκτος, καθώς του είχε δώσει το όνομα μου η σκηνοθέτης Λέα Μαλένη. Η τροφός αρχίζει το έργο και πρέπει να δώσει τον τόνο, το ρυθμό και το στίγμα της παράστασης, πρέπει να είμαι ολόσωστη».

Αν ξανάρχιζε σήμερα θα γινόταν ηθοποιός η Ελένη Καστάνη;
«Αν ξανάρχιζα τη ζωή μου, δεν θα ήθελα να γινώ ηθοποιός, είναι σκληρή και ανταγωνιστική δουλειά, δεν μου ταιριάζει το περίβλημά της αλλά η ουσία της, ο πυρήνας. Έγινα ηθοποιός μόνο για να παίζω, έχω μηδέν δημόσιες σχέσεις, έγινε από επιλογή μου γιατί δεν μπορώ το ψέμα, όμως η φύση της δουλείας με γιατρεύει. Παίζει η Μαρία Κίτσου και κλαίω εγώ, έτσι απαλλάσσομαι από τα βάρη και τις στενοχώριες μου, γιατί πάω εκεί και κάνω μια ψυχοθεραπεία», απάντησε.

Τα «συναδελφικά» πισώπλατα μαχαιρώματα
Η Ελένη Καστάνη αποκάλυψε: «Επειδή δεν ασχολούμουν, δεν αντιλαμβανόμουν πράγματα και μετά ανακάλυπτα ότι από πίσω είχε γίνει μεγάλο μπέρδεμα. Μου είπε ο Μάρκος Ταγάρης, που συνεργάστηκα μαζί του πρώτη φορά πέρσι, ότι όλοι του έλεγαν ”μην πάρεις την Καστάνη, μην πάρεις την Καστάνη”. Το ξέρω ότι έχουν πει για μένα να μη με πάρουν σε δουλειές, μου εκμυστηρεύτηκε η Μιμή Ντενίση ότι της τηλεφωνούσαν και της έλεγαν να μη με πάρει σε παράσταση. Δεν ξέρω γιατί έλεγαν στη Μιμή Ντενίση να μη με πάρει, αλλά η ίδια μου είπε ”Ελένη, είσαι ο πιο εύκολος άνθρωπος που έχει περάσει από το θέατρο”. Θιασάρχες – ηθοποιοί δεν με φωνάζουν εμένα στις δουλείες τους, με φωνάζουν οι συγγράφεις, οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί».

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»
«Η σειρά ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” ήταν η μοίρα του να μην ολοκληρωθεί, εγώ πληγώθηκα πιο πολύ απ’ όλες, θα το έλεγα και κατάθλιψη. Ομολογώ πως ήμουν η μόνη που έκλαιγα και τους τραβούσα πίσω στο διάδρομο, λέγοντας «γυρίστε πίσω, τέτοιες επιτυχίες δεν ξαναγίνονται. Δεν νομίζω ότι κανένας μας από το καστ του ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” έχει ξανακάνει στην τηλεόραση τόσο μεγάλη επιτυχία», σχολίασε η Ελένη Καστάνη.

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν μάλωσα με κανέναν, μια επιτυχία που δεν την αντέξαμε; Η απάντηση μου είναι σαφής, δεν ήθελαν όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές να συνεχιστεί το ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” όσο το ήθελα εγώ».

Μάλιστα, καταλήγοντας είπε: «Υπήρξε συνεργάτης που μου είπε, ”Ελένη μήπως να φύγουμε, να πάμε για έναν καφέ και να τους αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους;”, απάντησα τότε ”όχι, θέλω να πάμε εκεί που βγάζουν τα μάτια τους για να περιφρουρήσουμε τη δουλειά μας”».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!