Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ειρήνη Μερκούρη: Είμαι αυθεντική τσιγγάνα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Μερκούρη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την αποχή της από το τραγούδι, τις συνεργασίες της και τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Ο κυριότερος λόγος που απείχα από το τραγούδι ήταν ο γάμος μου. Ήθελα να ζήσω με τον άντρα μου και να πάρω την ευλογία του Θεού», είπε αρχικά η Ειρήνη Μερκούρη.

«Δεν θα παντρευόμουν σε καμία περίπτωση με πολιτικό γάμο. Θα προτιμούσα να μείνω γεροντοκόρη. Δεν θα γινόμουν ποτέ καλογριά. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, δεν αλλάζει αυτό και δεν θα έπαιζα με τον αληθινό Χριστό. Είμαι αυθεντική τσιγγάνα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό», συμπλήρωσε σχετικά με την πίστη της στον Θεό αλλά και για την καταγωγή της.

«Η πρώτη μου συνεργασία ήταν στα 18 μου με τον Αντώνη Ρέμο. Ντρεπόμουν πολύ στο βιντεοκλίπ, γιατί έπρεπε να αγκαλιάσω τον Αντώνης Ρέμος, αλλά δεν με είχε αγγίξει κάποιο αγόρι μέχρι τότε», αποκάλυψε.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις δήλωσε: «Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο πρόσωπο μου. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Το να πειράζει το πρόσωπό της μια όμορφη κοπέλα το θεωρώ ανόητο».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!