Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Βασίλης Καρράς εξάγει το δικό του λάδι στην Αμερική

Το καµάρι του Βασίλη Καρρά είναι το ελαιόλαδό του, που θα ταξιδέψει εκτός συνόρων, αφού θα ξεκινήσει εξαγωγές στην Αµερική. Το λάδι παράγεται έξω από το Κοκκινοχώρι, εκεί όπου ο αγαπηµένος καλλιτέχνης κατάφερε να µετατρέψει το άγονο και πετρώδες έδαφος της περιοχής σε έναν πράσινο «παράδεισο» χάρµα οφθαλµών.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας και ενώ τα νυχτερινά µαγαζιά ήταν κλειστά, ο τραγουδιστής ασχολήθηκε µε τη γη. Και δεν το έκανε ερασιτεχνικά. Στην έκταση που έχει εδώ και πολλά χρόνια
στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ο Καρράς παράγει τα δικά του προϊόντα και ζει από την πώλησή τους. Το αγρόκτηµα του Καρρά βρίσκεται σε υψόµετρο 200 µέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου, µε τους κατοίκους να ασχολούνται µε την καλλιέργεια αµπελιού, αµυγδαλιών και ελιών.

Η «Φάρµα Καρρά» ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 2000. Εκτοτε προσπαθεί να διατηρήσει τα παραδοσιακά προϊόντα, στοχεύοντας σε νέες καλλιέργειες για την περιοχή. Ο ίδιος
είναι περήφανος για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, που έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισµούς και είναι γνωστό για την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία. Οχι µόνο είναι εύκολο στη χρήση για ψήσιµο, τηγάνισµα ή σοτάρισµα, αλλά είναι επίσης γεµάτο αντιοξειδωτικά και υγιεινά για την καρδιά λιπαρά. Επιπλέον, έχει µελετηθεί εκτενώς για τα πολλά οφέλη του για την υγεία, µε ορισµένες έρευνες να υποδηλώνουν ότι θα µπορούσε να προστατεύσει από καρδιακές παθήσεις, να καταπολεµήσει τον καρκίνο και να ανακουφίσει τις φλεγµονές.

 

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σπυριδούλας Τριάντου ο Βασίλης Καρράς έχει αναθέσει τα διαδικαστικά στους αρµόδιους, οι οποίοι ήδη έχουν ταξιδέψει στην Ηπειρο για να υλοποιήσουν τον στόχο του τραγουδιστή.

«Οταν δίνεις αφοσίωση και αγάπη σε αυτό που κάνεις, δεν µπορεί το αποτέλεσµα να µην είναι τέλειο» είναι η φράση που υπάρχει µέσα στο κτήµα και που έχει γράψει στην επαγγελµατική σελίδα του κτήµατος Καρρά ο επιτυχηµένος καλλιτέχνης. Αξίζει να σηµειωθεί πως όλα τα προϊόντα που προσφέρει η φάρµα του έχουν παραχθεί µε οικολογικές µεθόδους, χωρίς τη χρήση βλαβερών χηµικών παρασκευασµάτων.

 

Σκοπός της, η παραγωγή υγιεινών, φυσικών προϊόντων µε υψηλή διατροφική αξία.

Στη «Φάρµα Καρρά» παράγονται, µεταξύ άλλων, ελιές, καρύδια, πιπεριές, κεράσια, σταφύλια και σύκα. Επίσης, στον χώρο µπορεί να γίνει τέλεση γάµου ή βάφτισης, στο µικρό κτιστό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, που περιβάλλεται από µαγευτικό περίγυρο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!