Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη για τον πυροβολισμό του Πάνου Καλλίτση;

Η παρουσιάστρια και ο Πάνος Καλλίτσης τα τελευταία χρόνια είναι καλοί φίλοι και συνεργάτες, καθώς ο Πάνος επιμελείται και την εικόνα της.

Η Μαρία Ηλιάκη σε πρόσφατη συνεντευξή της εξήγησε: «Τα τελευταία δύο χρόνια κάνουμε πολλή παρέα. Πριν τον γνωρίσω, έλεγα πως είναι λίγο απρόσιτος και απόμακρος και ξέρω πως την ίδια άποψη είχε κι αυτός για μένα. Όμως, όταν γνωριστήκαμε μέσω της γυναίκας του, της Έλενας, που την έχω λίγο σαν μέντορα στο κομμάτι της μόδας, αγαπηθήκαμε. Λίγο μετά ανέλαβε και την εικόνα μου», είπε για τον Πάνο. Μάλιστα οι δυο τους συνεργάζονται και στο σάιτ της, mariailiaki.gr, κάνοντας χρηστικά βίντεο σε θέματα μακιγιάζ και hairstyling. «Επειδή εγώ ήμουν άσχετη με το μακιγιάζ και τα μαλλιά, δεν πιάνει το χέρι μου, ο Πάνος πάντα με κορόιδευε. Και μετά του ήρθε η ιδέα: “Θέλεις να προσπαθήσεις να μάθεις ακολουθώντας τις οδηγίες μου και να δούμε τι θα γίνει;”. Έτσι ουσιαστικά ξεκινήσαμε τη συνεργασία». 

Ωστόσο η ίδια μίλησε στο περιοδικό People και για την περιπέτεια του Πάνου, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν στο γκαράζ του σπιτιού του. Ο κομμωτής δέχθηκε 3 σφαίρες αλλά ευτυχώς δεν συνέβη κάτι χειρότερο:«Δεν το έχω χωνέψει ακόμα πως ξαφνικά ένα Σάββατο βράδυ χτύπησε το κινητό μου και μου είπαν πως ο Πάνος και η Έλενα είναι στο νοσοκομείο, γιατί ο Πάνος πυροβολήθηκε. Με εκνεύρισαν αφάνταστα κάποια σενάρια που γράφτηκαν στη συνέχεια σχετικά με το γιατί μπορεί να τον πυροβόλησαν, κάποια ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Αυτό που έχω να πω είναι πως πραγματικά είχε άγιο. Ήταν πολύ γενναίο αυτό που έκανε, γιατί ουσιαστικά προστάτευσε τη γυναίκα του. Μετά από αυτή την περιπέτεια τον θαυμάζω και τον εκτιμώ ακόμα περισσότερο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!