Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αντίδραση του Στέλιου Ρόκκου για την είδηση της σύλληψης του γνωστού στιχουργού – «Είμαι με το στόμα ανοιχτό»

Η είδηση της σύλληψης γνωστού Έλληνα στιχουργού έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς πρόκειται για έναν καλλιτέχνη, που έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Συνελήφθη στην Τρίπολη για κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση. Η εκπομπή «Πρωινό» επικοινώνησε με τον Στέλιο Ρόκκο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, με τον τραγουδιστή να μην πιστεύει ότι η είδηση αληθεύει.

«Αν δεις το πρόσωπό μου αυτή τη στιγμή… Είμαι με το στόμα ανοιχτό. Τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια, με ένα πολύ ωραίο τραγούδι που είχε γράψει, μετά κάναμε κι άλλα τραγούδια, δηλαδή έχουμε καλλιτεχνική σχέση. Ήταν ένα παιδί που θυμάμαι ότι του άρεσε η γυμναστική», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Πηγαίναμε μαζί και γυμναστήριο, μιλάμε για πολλά χρόνια πριν. Μετά τον έχασα, δεν έχουμε ξαναβρεθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτό που μου λες τώρα, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Είναι τρελό».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε για την περιπέτεια που είχε στο παρελθόν ο στιχουργός με τη Δικαιοσύνη, δήλωσε: «Έτσι τον γνώρισα εγώ. Ήρθε στα Αστέρια όταν δούλευα και μου είπε ότι είχε ένα θέμα, ήταν φυλακή κι έγραψε κάποια τραγούδια στη φυλακή. Και μείναμε στα τραγούδια. Πολύ δυνατή πένα. Η σχέση μου μαζί του ήταν τέρμα καλλιτεχνική. Κάναμε πολύ ωραία πράγματα μαζί. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ακούω. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, να είσαι 100% σίγουρος για κάποιον. Αυτό για τις εγκληματικές οργανώσεις είναι πέρα από τη φαντασία».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!