Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Κακοσαίος για την μητέρα του: «Την στεναχώρησα όταν είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι»

Ο Γιώργος Κακοσαίος παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το Cosmoradio 95,1. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι, αφήνοντας το ποδόσφαιρο, ενώ περιγράφει τη στιγμή που άκουσε για πρώτη φορά δικό του τραγούδι να παίζει στο ραδιόφωνο.

«Μέχρι τα 17 μου είχα όνειρο να γίνω ποδοσφαιριστής, όχι τραγουδιστής. Έπαιζα τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό. Εκεί κάποια στιγμή βαρέθηκα, πήγαινα επειδή το ήθελε η μάνα μου. Τη στεναχώρησα που δεν το συνέχισα, γιατί ήταν συνέχεια δίπλα μου στους πάγκους, στις κερκίδες. Ό,τι περνούσα το περνούσε», δηλώνει ο Γιώργος Κακοσαίος.

«Εννοείται ότι φοβήθηκα όταν βγήκε το πρώτο μου τραγούδι. Πάντα έχεις το άγχος να πάει καλά και το επόμενο βήμα, όποια δουλειά κι αν κάνεις.

Το πρώτο τραγούδι μου που άκουσα στο ραδιόφωνο ήταν το «Η Μία». Ήμουν στην Αθήνα σε ένα γκαράζ, βάζω μπρος το αμάξι και πετυχαίνω εκεί το τραγούδι. Δεν είχε καλό σήμα, το πέτυχα στο τέλος», περιγράφει στη συνέχεια ο νεαρός τραγουδιστής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Κακοσαίος αναφέρει ότι, εάν δεν τα κατάφερνε στον χώρο της μουσικής, θα προσπαθούσε να ασχοληθεί ξανά με κάτι καλλιτεχνικό, ενώ δε διστάζει να παραδεχθεί ότι μία ενδεχόμενη συμμετοχή στη Eurovision θα του ήταν δύσκολη στο θέμα της αγγλικής προφοράς.

«Καθένας έκανε το καλύτερο δυνατό που μπορούσε, το εάν ήταν καλά ή όχι τα τραγούδια είναι υποκειμενικό», σχολιάζει ο νεαρός τραγουδιστής για τις φετινές συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου στον μουσικό διαγωνισμό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!