Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σάκης Ρουβάς – Γιώργος Σαμπάνης:  Μοιράζονται την ίδια… πίστα!

Εφημερίδα Freddo -Της  ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

Αν και δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ μέχρι σήμερα, αυτή τη φορά θα μοιραστούν την ίδια πίστα! Ο Έλληνας σούπερ σταρ Σάκης Ρουβάς και ο τραγουδιστής και ταλαντούχος συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης, μετά το Πάσχα θα «κατέβουν» προς παραλία μεριά!

Στο γνωστό «Ακρωτήρι», όπου πέρσι εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης με επιτυχία, θα εμφανιστούν και οι δυο τραγουδιστές αλλά όχι… ακριβώς μαζ! Ο Σάκης Ρουβάς έχει ήδη συμφωνήσει με τον επιχειρηματία, ο όποιος μετά το φινάλε στο  «Estate»  του πρότεινε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους στην παραλιακή. Η συμφωνία έκλεισε και ο Σάκης θα εμφανίζεται πιθανότατα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.  Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Σαμπάνης μετά από 3 χρόνια συνεργασίας με τον Ηλία Μαροσούλη  στο «Acro», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Freddo, αλλάζει στέκι. Και μετά από πρόταση που δέχτηκε, συζητά να εμφανίζεται και εκείνος στο «Ακρωτήρι» αλλά μια φορά την βδομάδα, πιθανότατα κάθε Πέμπτη ή Κυριακή!

 

Αυτό σημαίνει πως Σάκης και Γιώργος θα έχουν το ίδιο «σπίτι» καλλιτεχνικά στο οποίο θα περάσουν όλο το καλοκαίρι. Και όπως συνηθίζεται, ο ένας θα στηρίζει τον άλλον με  την παρουσία του καθώς το ίδιο  γινόταν και τον χειμώνα με τον Σάκη Ρουβά και τον Νίκο Βέρτη που δούλευαν σε ξεχωριστά μαγαζιά αλλά του ίδιου επιχειρηματία.

Ωστόσο εκτός από την συνύπαρξη θα υπάρξει και… ανταγωνισμός άθελα τους αφού έχει μεγάλη σημασία να δούμε ποιος από τους δυο θα  φέρει τον περισσότερο κόσμο. Βέβαια η «πίστα» στον Άγιο Κοσμά είναι γνωστή για τον Ρουβά ο οποίος εμφανιζόταν εκεί και τον περασμένο χρόνο. Ο Γιώργος Σαμπάνης από την άλλη, θα κατηφορίσει πρώτη φορά παραλιάκα σε ένα μαγαζί που θα διαμορφωθεί από την αρχή και δεν θα θυμίζει σε τίποτα το περσινό.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!