Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά στους haters με… το μαγιό της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη περνά μια χαλαρή περίοδο της ζωής της. Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor γυμνάζεται καθημερινά και στον ελεύθερό της χρόνο πραγματοποιεί ταξίδια αναψυχής έχοντας πια ως προτεραιότητα την ψυχική της ευημερία.

Πριν λίγα 24ωρα η 36χρονη ήταν μία από τις καλεσμένες του Fipster στο τελευταίο του βίντεο στο Youtube και έκανε κάποιες απρόσμενες αποκαλύψεις για την ζωή της. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα και δεν δίστασε να τοποθετηθεί αιχμηρά για το Survivor All Star τονίζοντας: «Ανθρωποφαγία. Ξεπουλάνε την ψυχή τους για τα 5000 ευρώ. Και οι παίκτες και η παραγωγή. Γι’ αυτό έφυγα, η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5000».

Η νέα πόζα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με μαγιό και τα αποθεωτικά σχόλια

Μια ακόμη ανάρτηση με μαγιό έκανε η 36χρονη και «αναστάτωσε» τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε άφιλτρες, αυθόρμητες φωτογραφίες, δείχνοντάς μας ακομπλεξάριστα την αληθινή της εικόνα.

Φορώντας ένα σέξι μαγιό από τη νέα της συλλογή, η αθλητικογράφος πόζαρε στον φακό, αδιαφορώντας πλήρως για τα κακεντρεχή σχόλια γύρω από το όνομά της. Θυμίζουμε πως σε προηγούμενες αναρτήσεις της Βαλαβάνη πολλοί χρήστες άνοιξαν beef μετά τα άκομψα-χυδαία σχόλια που άφηναν διάφοροι κάτω από τα posts της.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!