Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Δέσποινα Καμπούρη μιλάει για τον Πρωινό Καφέ: «Είχαμε άγνοια κινδύνου, υπολογίζαμε χωρίς τον ξενοδόχο»

Η Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ. Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη μακρόχρονη αποχή της από την τηλεόραση, καθώς και για την εμπειρία της από τον Πρωινό Καφέ το 2009.

Δεν θα ήθελες να δοκιμάσεις και κάτι άλλο τηλεοπτικά;

Επειδή έλειπα 8 χρόνια από την τηλεόραση, ο βασικός μου προβληματισμός ήταν να επανενταχθώ ομαλά στο τηλεοπτικό σύστημα. Δεν μου ήταν εύκολο, θέλω να σου πω, και ήταν μεγάλη απόφαση για μένα να επιστρέψω. Αυτό που προέχει τώρα είναι να βρίσκομαι σε τηλεοπτικό περιβάλλον που θα με κάνει να νιώθω καλά, για να μη θυμάμαι τους λόγους που αποφάσισα κάποτε να σταματήσω.

Όσο λοιπόν νιώθω όμορφα εκεί που είμαι, δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Θέλω να πηγαίνω χαρούμενη το πρωί στη δουλειά μου και να επιστρέφω χαρούμενη το απόγευμα στο σπίτι μου.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε είχαν κάνει να σταματήσεις από την τηλεόραση;

Έτυχε να βρεθώ σε συνθήκες που δεν ήταν οι καλύτερες για μένα. Δεν ήμουν σε περιβάλλον που μπορούσα να ανθίσω και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να δουλέψω στο διαδίκτυο, πάλι ως δημοσιογράφος. Ήταν μια ευκαιρία για μένα να δω τις δυνατότητές μου και αλλού, μια και δουλεύω στην τηλεόραση από τα 19 μου.

Μου έκανε καλό τότε η αποστασιοποίηση από μια δουλειά που ήθελε πολλούς συμβιβασμούς, υποχωρήσεις και γερό στομάχι. Δεν ήμουν σε θέση τότε να θυσιάσω την ψυχική μου ηρεμία για να λέω ότι είμαι στην τηλεόραση. Προτεραιότητά μου ήταν και είναι πάντα να είμαι καλά με τον εαυτό μου.

Θυμάσαι εκείνον τον ένα μήνα και κάτι, την άνοιξη του 2009, που παρουσίασες μαζί με τον Γιώργο Λιανό τον «Πρωινό Καφέ» στον ΑΝΤ1;

Θυμάμαι πως αποφασίστηκε μέσα σε μία μέρα ότι ο Γιώργος κι εγώ θα ήμασταν οι αντικαταστάτες του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη. Δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι κληθήκαμε να διαχειριστούμε. Είχαμε άγνοια κινδύνου που έχουν δυο νέα παιδιά στα πρώτα τους βήματα στην τηλεόραση.

Παρουσιάζαμε την περίοδο εκείνη το backstage του X-Factor, γνωριζόμασταν καλά και είχαμε γίνει φίλοι. Με τον ενθουσιασμό που δουλεύαμε στο μουσικό ριάλιτι, πιστεύαμε πως έτσι θα ήταν τα πράγματα και στον Πρωινό Καφέ. Υπολογίζαμε χωρίς τον ξενοδόχο (γέλια). Τότε όποιος ήταν στο τιμόνι του Πρωινού Καφέ περνούσε από τη μηχανή του κιμά. Θυμάμαι δημοσιεύματα με τίτλους: «Θα αντέξουν μέχρι το τέλος της σεζόν;», «Ποιοι είναι οι νέοι υπηρεσιακοί παρουσιαστές του Πρωινού Καφέ;». Δεν ήταν το κλίμα στρωμένο με ροδοπέταλα. Τώρα που τα θυμάμαι όμως ήταν πολύ ωραία εμπειρία τελικά, που μας έμαθε πολλά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!