Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντιδρά on camera στις δηλώσεις Λιάγκα για το Athens Pride

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε και απάντησε για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το Athens Pride. 

«Έχω ετοιμάσει το καλοκαιρινό μου πρόγραμμα για τον Αύγουστο, γεμάτος παιδιά, θάλασσα και οικογένεια. Τα παιδιά θέλουν να είναι με τον μπαμπά και την μαμά τους και όλα είναι μια χαρά», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ωστόσο, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τους ομοφυλόφιλους και τη δημόσια εικόνα που προβάλλουν μέσω της διοργάνωσης του Pride, η ηθοποιός αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

«Δεν θα σχολιάσω, γιατί δεν θα είναι ωραίο αυτό που θα πω και δεν θέλω. Δεν θέλω όχι», αρκέστηκε να πει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας τους προηγούμενους μήνες είχε αναφερθεί στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσω της εκπομπής του, με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει η ηθοποιός στη ραδιοφωνική της εκπομπή για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!