Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όλγα Κεφαλογιάννη για Μίνω Μάτσα: «Τα δίδυμα παιδιά μας μάς βλέπουν να αγκαλιαζόμαστε μέσα στο σπίτι και χαμογελούν»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα και τα δίδυμα παιδιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογήθηκε: «Εγώ είμαι κοντά στον χώρο του πολιτισμού και παρακολουθώ και πάντα παρακολουθούσα παραστάσεις και μου αρέσει και η μουσική. Για εμένα είναι υπέροχο που ο σύντροφός μου είναι ένας συνθέτης που έχει μέσα του ατελείωτη μουσική. Δεν έχει γράψει τραγούδια για εμένα. Έχει γράψει κάτι υπέροχες μουσικές για τα μωρά μας. Όταν ήμουν έγκυος, βάζαμε να τα ακούνε τα μωρά. Έπαιζε και εκείνος πιάνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τα έβαζα στην ουρά του πιάνου και έπαιζε.

Τα δίδυμα θα γίνουν δύο χρονών τον Σεπτέμβρη. Είναι ένα υπέροχο πράγμα να ζεις με αυτά τα δύο καταπληκτικά πλάσματα. Να βλέπεις επίσης, επειδή είναι αγόρι και κορίτσι, πόσο διαφορετικά είναι.

Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό στην ανάπτυξη, αλλά στην ομιλία έχει παραπάνω το κορίτσι. Βλέπεις πόσο διαφορετική είναι η ψυχοσύνθεση. Το κορίτσι είναι πιο επιφυλακτικό ενώ το αγόρι πιο αυθόρμητο και τολμηρό».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη απάντησε για το αν είναι περισσότερο αυστηρή από τον Μίνω Μάτσα σε σχέση με τα δίδυμα παιδιά τους. «Εγώ είμαι η πιο αυστηρή. Πρέπει να κρατήσει κάποιος τους κανόνες και το μέτρο στο σπίτι αλλιώς θα ξεφύγουμε τελείως. Αυτό που τους δίνει ο Μίνως δεν μπορώ να το αλλάξω με τίποτα ό,τι κι αν κάνω. Τα παιδιά μας κάθονται στο πιάνο και ξέρουν πώς να πατήσουν τις νότες για να βγάλουν κάτι αρμονικό».

Ακόμα, η Όλγα Κεφαλογιάννη επεσήμανε σχετικά με το αν άλλαξε η σχέση της με τον Μίνω Μάτσα μετά τη γέννηση των παιδιών τους: «Εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι θέλουμε να κρατήσουμε τη σχέση μας. Φροντίζουμε να έχουμε πάντα χρόνο για εμάς, τη δική μας προσωπική σχέση ως προτεραιότητα. Μέσα από τη δική μας σχέση τα παιδιά βλέπουν κάτι όμορφο. Όταν αγκαλιαζόμαστε μέσα στο σπίτι, μας κοιτάνε και γελάνε. Το έχουμε προσπαθήσει και έχει δουλέψει».

Δες όλη τη συνέντευξη της Όλγας Κεφαλογιάννη στον ΑΝΤ1:




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!