Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο γάμος δισεκατομμυρίων του γιου του Ανδρέα Λιβέρη στο Καστελόριζο – Θα έρθουν Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα;

Ο Ανδρέας Λιβέρης παντρεύει τον γιο του Αντώνη το Σάββατο 17 Ιουνίου, μαζί με την  Αμέλια ΜακΚίνο, στο Καστελόριζο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Μακρογαμβράκη στο Πρώτο Θέμα, ο γάμος του ζευγαριού έχει προκαλέσει μια χαρμόσυνη αναστάτωση εδώ και ημέρες στο Καστελόριζο, με τους κατοίκους να εργάζονται νύχτα μέρα προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια.

Η οικογένεια του γαμπρού επιθυμεί έναν άκρως παραδοσιακό γάμο, με τον Αντώνη Λιβέρη να ντύνεται στο σπίτι της οικογένειας και να περπατά μέχρι την εκκλησία με τη συνοδεία παραδοσιακών οργανοπαικτών.

Η οικογένεια Λιβέρη συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς με το νησί, καθώς από εκεί έλκει την καταγωγή του ο Ανδρέας Λιβέρης. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Αντώνης Λιβέρης ταξίδεψε στο νησί μαζί με την αρραβωνιαστικιά του προκειμένου να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους, αλλά και να συναντηθούν από κοντά με τον ιερέα Γεώργιο Μαλτέζο, ο οποίος μαζί με ακόμα έναν ιερέα από την Αυστραλία θα ευλογήσουν τα στέφανα.

To ζεύγος Ανδρέα και Πάολα Λιβέρη μαζί με τα παιδιά τους (από αριστερά) Νίκο, Αλεξάνδρα και Αντώνη

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του γάμου

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, από τα μέσα της εβδομάδας στο νησί θα αρχίσουν να καταφτάνουν οι φίλοι του ζευγαριού, ενώ μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουνίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των αφίξεων – είτε με πολυτελείς θαλαμηγούς είτε με ιδιωτικά τζετ, γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

Αν και τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να παντρευτούν στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Αντώνης και η Αμέλια αποφάσισαν να διαφοροποιηθούν: ο γάμος τους θα τελεστεί στον προσφάτως ανακαινισμένο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Πηγαδιού, που βρίσκεται μπροστά στο λιμάνι.

Για την περίσταση η οικογένεια έχει φροντίσει μέσω του γραφείου που έχει αναλάβει την όλη διοργάνωση να παραγγείλει καθίσματα και σταντ που θα στηθούν για τη διευκόλυνση των καλεσμένων της, που θα ξεπεράσουν τα 250-300 άτομα.

Ακούγεται έντονα ότι ανάμεσα σε αυτούς που θα παρευρεθούν είναι και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του Μισέλ, με τους οποίους ο Ανδρέας Λιβέρης έχει άριστες σχέσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!