Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαγιό μας αφήνει άφωνους (Εικόνες)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Σαντορίνη. Το γνωστό μοντέλο έκανε μια μικρή παύση στο επιβαρυμένο πρόγραμμά της για να απολαύσει τις ολιγοήμερες διακοπές της στο Αιγαίο.

Μετά το πρόσφατο ταξίδι αναψυχής στο Νησί των Ανέμων, η 35χρονη γέμισε τη βαλίτσα της με τα αγαπημένα της μαγιό και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται αργότερα με αυτά στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου μένει, με θέα στην καλντέρα. Εμφανώς μαυρισμένη και ξέγνοιαστη, η πρώην κριτής του GNTM απόλαυσε τον ήλιο και τις βουτιές της στην πισίνα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη κάθε έγνοια.

Η Ηλιάνα πόζαρε με το μπικίνι της και το Instagram «πήρε φωτιά»

Πριν από μερικές ώρες η κριτής του «My Style Rocks» φόρεσε το γαλάζιο μπικίνι της και πόζαρε στον φακό, δημοσιεύοντας αργότερα στο Instagram ένα υπέροχο καρουζέλ φωτογραφιών.

Μαυρισμένη και χαλαρή, η Ηλιάνα εκπέμπει αυτοπεποίθηση και μας υπενθυμίζει την ανάγκη να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το μοντέλο είναι makeup free, με τη φυσική, ανεπιτήδευτη ομορφιά της να αποτυπώνεται στις λήψεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!