Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Mόνο στη Freddo: Ζέτα Μακρυπούλια: Η συγκίνηση μακριά από τις κάμερες! (ΦΩΤΟ)

Εφημερίδα Freddo- Της Σπυριδούλας Τριάντου

Η ίδια δεν έχει γίνει ακόμα μητέρα όμως, λατρεύει τα παιδιά και δεν το κρύβει! Έτσι, μόλις της δόθηκε η ευκαιρία, στάθηκε κοντά σε εκείνα με νοητική στέρηση δείχνοντας  το μεγαλείο της ψυχής της χωρίς μάλιστα να θέλει να δημοσιοποιήσει αυτή τη συγκινητική στιγμή…

Η Ζέτα Μακρυπούλια που αυτή την περίοδο ζει «χωριστά» από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη καθώς μετά από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει από τον Φεβρουάριο  στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, από Αλεξανδρούπολη μέχρι Κρήτη  με την παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό. Πριν από λίγες ημέρες, η παράσταση «ανέβηκε» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου και η Ζέτα παρά τις υποχρεώσεις της βρήκε χρόνο να κάνει μια  σημαντική επίσκεψη! Βρέθηκε στο   Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και σύνοδες αναπηρίες και επισκέφτηκε την Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα όπου εκεί την υποδέχθηκε η κ. Διονυσία Σαμαντά μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

ζετα 22

Η ηθοποιός  ξεναγήθηκε  στους χώρους της Β΄ Εκπαιδευτικής Μονάδας, συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους νέους , θαύμασε τα εργοτεχνήματά τους και εξέφρασε την έκπληξή της για το σιωπηρό, αλλά έντονα ανθρωπιστικό και ουσιαστικό έργο που επιτελείται στην ιδιαίτερή της πατρίδα.  Οι εκπαιδευόμενοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με την Ζέτα και την «αγκαλιά» που τους άνοιξε και θέλοντας να την ευχαριστήσουν, την αποχαιρέτησαν με ένα δωράκι φτιαγμένο από τα χέρια τους. Η ηθοποιός καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής της στο Εργαστήρι ήταν ευδιάθετη, ρωτούσε για τις δραστηριότητες αλλά και για την καθημερινότητα των παιδιών ενώ δεν έκρυψε και την συγκίνησή της όταν τα παιδικά μάτια τους, την κοιτούσαν επίμονα και της χαμογελούσαν. Αν και το τηλέφωνό της χτυπούσε συνεχώς και  την ίδια μέρα έπρεπε να ταξιδέψει σε άλλη πόλη, δεν ήταν καθόλου βιαστική. Αντίθετα, δεν κοίταξε ούτε μια φορά το ρολόι της κι έδειχνε να μην βιάζεται καθόλου.  Η «στάση» της αυτή έδωσε μεγάλη χαρά στους ανθρώπους του εργαστηρίου, από τους διοικούντες μέχρι τους απλούς υπαλλήλους που την κοιτούσαν με θαυμασμό και καταλάβαιναν το πόσο βαθιά είναι τα αισθήματα της γι αυτά τα παιδιά.

ζεταα

Μάλιστα η  Πρόεδρος,  του Διοικητικού Συμβουλίου, την ευχαρίστησε προσωπικά αλλά και με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους για την επιθυμία της δει από κοντά το έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Η ιδιαίτερα ζεστή, εγκάρδια, ανθρώπινη και ολιγόωρη φιλοξενία έκλεισε με την επίσκεψη της στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, στο Οικοτροφείο του Εργαστηρίου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν αναφέρεται ποτέ σε τέτοιου είδους επισκέψεις καθώς σκοπός της δεν είναι να «διατυμπανίσει» τις καλές.

ζετα 55

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!