Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Βίκυ Καγιά για την Τζένη Μπαλατσινού: «Είμαι χαρούμενη για την Τζένη Μπαλατσινού και τον νέο της γάμο»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και στον Γρηγόρη Μπάρκα. Το μοντέλο μίλησε για την αποχώρηση από το Shopping Star και τα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον. 

«Έκλεισε ένας πανέμορφος κύκλος επτά χρόνων με μεικτά συναισθήματα. Φυσικά και λυπηθήκαμε, πιάστηκε στο στομάχι μας. Το πονέσαμε, το αγαπήσαμε. Και βέβαια μου έρχεται να κλάψω. Αφήστε με δύο εβδομάδες να ηρεμήσω και θα σας τα πω μετά», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Σχετικά με όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Δεν είναι στα πλάνα μου να σκεφτώ. Θέλω να απολαύσω την οικογένειά μου και να βρω τον εαυτό μου. Όλοι βρίσκουν τον δρόμο τους και αυτό που μας αξίζει έρχεται και μας βρίσκει, όποιο και να είναι αυτό. Δεν μπορούμε να πιέζουμε με το ζόρι πράγματα να μας έρχονται. Ό,τι είναι για εμάς, έρχεται στη ποδιά μας».

Ακόμα, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού, η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την Τζένη Μπαλατσινού και τον νέο της γάμο. Τον Βασίλη Κικίλια τον γνωρίζω από πολλά χρόνια πριν, όταν εκείνος έκανε μπάσκετ και εγώ δίπλα ήμουν στο κολυμβητήριο», είπε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα του ANT1.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!