Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Τουτουντζής απαντά στο σχόλιο της Φόνσου για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών: Από εσένα θα «τραυματιστούν» τα παιδιά

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στις υιοθεσίες παιδιών από gay άτομα. 

«Δεν πιστεύω στις ακρότητες και δεν πιστεύω ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα συνδέονται απαραιτήτως με τις ακρότητες. Αντιθέτως, με την ησυχία και το κάτω κεφάλι συνδέονται τα δικαιώματα», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Είμαι παραδοσιακός, γι’ αυτό και έχω την οικογένειά μου. Γενικότερα, θεωρώ ότι η εκπαίδευση και η παιδεία θέλουν φίλτρο. Θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και θα γιορτάζουμε κάθε μέρα, όταν θα έχουμε ίσα δικαιώματα. Μέχρι τότε θα είμαστε στους δρόμους και θα προσπαθούμε», τόνισε αμέσως μετά.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Περικλής Τουτουντζής απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Φόνσου, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει.

«Υπάρχει μία τεράστια ευθύνη απέναντι στα παιδιά. Βγαίνει μία πολύ καλή κυρία και λέει: συμφωνώ με τους γκέι αλλά δεν πρέπει να κάνουν παιδιά, μεγαλώνοντας θα τραυματιστούν. Μα από σένα θα τραυματιστούν όταν λες αυτά, από εξωγενείς παράγοντες. Πες τους ότι είμαστε εδώ να τα αγκαλιάσουμε κι εμείς», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Όταν το παιδί μου μεγαλώσει και δει ότι εσύ αμφισβητείς αυτό που έκανα, θα μείνει στην αμφισβήτηση», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Παντελής Τουτουντζής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!