Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επιστρέφει στο θέατρο – Οι προτάσεις και οι συζητήσεις με θεατρικούς επιχειρηματίες

Να επιστρέψουν οι σειρές όπου πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση ζητά ο Πέτρος ΦιλιππίδηςΌπως αναφέρει η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου, ο ηθοποιός, που είχε κατηγορηθεί για βιασμό αλλά αθωώθηκε και για δύο απόπειρες, για τις οποίες καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξης, περιμένοντας το εφετείο, πρόκειται να καταθέσει σχετικό αίτημα. Μάλιστα, ανέφερε ότι «έχει πολλές προτάσεις για το θέατρο», ενώ ο ηθοποιός δηλώνει ότι υπάρχει ακόμα η επιθυμία από το κοινό να δει ξανά τις σειρές του.

Οι σειρές

Όπως τόνισε η νομικός, το περιβάλλον του ηθοποιού και σκηνοθέτη πιστεύει πως ο κόσμος θέλει να παρακολουθήσει ξανά τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε: «Ξέρετε, είναι ένας ηθοποιός που είναι στο θεατρικό στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αυτό το αίτημα. Ο κόσμος εκφράζει την επιθυμία να τον ξαναδεί. Αυτό μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και στην πλατφόρμα του TikTok. Δεν είναι μια αυθαίρετη δική μου τοποθέτηση. Υπάρχει η επιθυμία του κόσμου να δει ξανά αγαπημένες σκηνές και σίριαλ που μεγάλωσαν και διασκέδασαν την ελληνική οικογένεια και σε δύσκολα χρόνια. Δεν είναι μόνο καλλιτεχνική και οικονομική επιθυμία του Πέτρου Φιλιππίδη. Προέρχεται και από τον κόσμο. Υπάρχουν θεατρικοί επιχειρηματίες που προσφέρουν τα θέατρά τους στον Πέτρο Φιλιππίδη επειδή αφουγκράζονται την επιθυμία του κόσμου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κυκλοφορεί στον κόσμο και θέλω να σας πω, επειδή είμαι παρούσα, πως γίνεται αποδεκτός με χαρά. Δεν υπάρχει αποστροφή» τόνισε η Κική Πακιρτζίδου.

Επιστροφή στο θέατρο

«Την επιστροφή στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης τη σκέφτεται και τη συζητά» κατέληξε η δικηγόρος. Τέλος, για το αν το αίτημά τους αφορά το βιοπορισμό του Πέτρου Φιλιππίδη, η δικηγόρος δήλωσε: «Ένα έργο, για να υπάρχει και να προβάλλεται, δεν είναι μόνο τα οικονομικά οφέλη».

Δεύτερες σκέψεις

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχτεί συγκεκριμένες κρούσεις, τις οποίες, αν και στην αρχή δεν ήθελε να συζητήσει, τώρα τις βλέπει σοβαρά.

Μετά την όλη περιπέτεια, ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να αποτραβηχτεί τελείως από το θέατρο. Ο χρόνος που έχει περάσει, καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει άλλους οικονομικούς πόρους, έχοντας χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, τον οδήγησαν σε δεύτερες σκέψεις, ιδίως λόγω της επιμονής των δικών του ανθρώπων, αλλά και συγκεκριμένων προτάσεων. Το περιβάλλον του τον ενθαρρύνει θυμίζοντάς του μεγάλες του επιτυχίες.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις γίνονται για την ερχόμενη σεζόν. Όλο αυτό το διάστημα ο ηθοποιός, αποτραβηγμένος από όλους κι από όλα, περνά το χρόνο του διαβάζοντας, κάνοντας μεταφράσεις θεατρικών έργων, αλλά και γράφοντας. 

Στην οικονομική κατάσταση του ηθοποιού έχει αναφερθεί και ο έτερος δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Η φτώχεια χτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα του Πέτρου Φιλιππίδη» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τον περασμένο Απρίλιο, τονίζοντας ότι η μόνη του δυνατότητα για να εργαστεί είναι οι μεταφράσεις βιβλίων. «Αυτός ο άνθρωπος ξέρει άριστα τα αγγλικά, γνωρίζει και μεταφράζει βιβλία ξένων συγγραφέων… Κάνω μια έκκληση δημόσια τουλάχιστον να του δώσουν κάποια βιβλία να μεταφράσει για να μπορέσει να ζήσει».

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη Ontime του Σαββατοκύριακου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!