Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει: «Αυτό το λέω πρώτη φορά νομίζω»

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@star και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο MasterChef και προέβη και σε μια αποκάλυψη. 

«Περιμένουμε όλοι πώς και πώς τον τελικό, θα είναι live και ανυπομονούμε να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής. Και τα δύο παιδιά είναι εξαιρετικοί μάγειρες, το αξίζουν και οι δύο, όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια», δηλώνει ο Πάνος Ιωαννίδης για τους δύο φιναλίστ του MasterChef, αποκαλύπτοντας ότι ήταν δύο από τα πρόσωπα που περίμενε ότι θα ξεχωρίσουν.

«Αυτό που έχει αγαπήσει ο κόσμος σε εμάς τους τρεις κριτές είναι ότι είμαστε μάγειρες και όχι πρόσωπα της τηλεόρασης. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά με έναν μαγικό τρόπο έχουμε δέσει», αναφέρει στη συνέχεια, παραδεχόμενος ότι λόγω των αστείων στιγμών πολλές φορές τα γυρίσματα διαρκούν πολύ παραπάνω από το προβλεπόμενο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Πάνος Ιωαννίδης περιγράφει τις στιγμές από τη βάφτιση του γιου του, λέγοντας: «Ο Κωνσταντίνος έγινε ενός και πρόσφατα είχαμε και τη βάφτιση. Ήταν πολύ συγκινητική, έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο στο Πήλιο».

Τέλος, μιλώντας για το πώς φαντάζεται τη ζωή του μετά το MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρει: «Αυτό το λέω πρώτη φορά νομίζω. Πολύ παλιά έκανα μαθήματα πάνω στο θέατρο. Μου αρέσει πολύ και δεν θα ήμουν αρνητικός σε ένα σενάριο για κάποια ταινία. Ακόμη πιο θετικά θα έβλεπα το ενδεχόμενο μίας τηλεοπτικής εκπομπής μαγειρικής».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!