Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ρεγγίνα Μακέδου: Η οργισμένη ανάρτησή της που είχε αίσιο αποτέλεσμα

Η Ρεγγίνα Μακέδου ορμώμενη από το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Tik Tok θέλησε να εκφράσει την αγανάκτησή της.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού, ο οποίος αναφέρθηκε στους καρκινοπαθείς που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο πώς πρέπει να τραβήξουν τη γραμμή.

Σε ανάρτησή της στο Tik Tok, είπε μεταξύ άλλων: «Θα τον ξηλώσετε από τα ψηφοδέλτιά σας; Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω. Έχω τόσα νεύρα, είμαι αηδιασμένη. Ποιος είναι ο κ. Πνευματικός που νομίζει ότι είναι Θεός;».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πώς επικοινώνησε μαζί της, έβγαλε από τα ψηφοδέλτια τον κ. Πνευματικό και της τόνισε πώς είναι αντίθετος σε τέτοιου είδους δηλώσεις.

«Δεν θα το πίστευα ποτέ!!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί», είπε η κ. Μακέδου.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!