Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστίνα Μαραγκόζη: «Μεγάλωνα και γω μαζί με τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή»

Η Χριστίνα Μαραγκόζη βρέθηκε στον καναπέ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US, την καριέρα της, τον Αντώνη Βαρδή και την κόρη της.

Θα βρεθεί τελικά στον τελικό του Just με τον Φοίβο Παπαδάκη;

«Η πρόταση του Νίκου Κοκλώνη ήταν για εμένα ένα βήμα να βγω έξω από τα όριά μου, να κάνω κάτι διαφορετικό και ενώ δεν τολμάω πολλά πράγματα, εκεί τόλμησα αρκετά. Στην αρχή το σκέφτηκα αλλά μετά είπα “γιατί όχι”. Τον είχαν ακούσει τον Φοίβο και μου έκανε και σαν άνθρωπος, σαν χαρακτήρας. Ταιριάξαμε πολύ και βγήκε ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Μαραγκόζη.

«Ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές. Τελείωσα δραματική σχολή, αλλά τραγουδούσα από 16 χρονών. Ίσως να είχα περισσότερο ταλέντο στο τραγούδι παρά στην υποκριτική Έχω κάνει μόνο παιδικές παραστάσεις. Αυτήν την εποχή είναι όλα κατευθυνόμενα, πηγαίνουν όλα πολύ γρήγορα και θεωρώ ότι δεν υπάρχει και αξιοκρατία», τόνισε για το ξεκίνημα της καριέρας της.

Για τον Αντώνη Βαρδή: «Μεγάλωνα μαζί με τα παιδιά του Αντώνη. Τα αγάπησα πολύ γιατί τα έζησα, προσπάθησα να φέρω και κοντά τον πατέρα τους, τη θυμάμαι με πολύ αγάπη όλη αυτήν την περίοδο. Δεν μιλάμε με τα παιδιά, δεν προέκυψε κάτι, απλώς τα παιδιά έχουν πάρει κάποιες αποφάσεις και εντάξει… Όλα καλά.

Μετά τον χωρισμό μας με τον Αντώνη δεν ξέρω γιατί βρήκα κλειστές πόρτες και για πολλά χρόνια. Δεν θέλω να αναλύσω, έχουν περάσει όλα αυτά, κάνω αυτό που ξέρω να κάνω, αυτή είναι η ζωή μου και η αγάπη μου. Σκέφτηκα να τα παρατήσω και κάποια στιγμή το άφησα, όταν έκανα το παιδί μου. Είχα πληγωθεί και από διάφορες καταστάσεις και είπα να κάνω λίγο πίσω».

«Θα επέστρεφα σε μεγάλη πίστα αν η πρόταση ήταν αυτή που ήθελα, με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ», πρόσθεσε.

«Στον τελικό του J2US βεβαίως και θα είμαστε με τον Φοίβο», τόνισε η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!