Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Σε λίγο ξεκινά η τελετή – Ποια είναι τα δύο αντικείμενα που θα βάλουν στο φέρετρο;

Η Κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη θα πραγματοποιηθεί μόλις σε λίγες ώρες και κόρη του Αννούλα μίλησε στο Πρωινό αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες. 

Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, μέσα στο φέρετρο του τραγουδιστή θα βάλουν δύο αγαπημένα του αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να βάλουν μαζί του το αγαπημένο του μικρόφωνο, καθώς και ένα τετράδιο που είχε κατά τα παιδικά του χρόνια.

Ταφή με το άσπρο κοστούμι

«Θα τον θάψουμε με το άσπρο κοστούμι του. Δεν το πήγα καθαριστήριο, γιατί ήθελα να έχει τη μυρωδιά του, αλλά το ενίσχυσα με κάποια πράγματα που είχαν ξηλωθεί. Ό,τι μπορούσα», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Φλωρινιώτη.

Τα αγαπημένα του αντικείμενα

«Θα του βάλουμε στο φέρετρο το αγαπημένο του μικρόφωνο. Ήταν επιθυμία του. Το αγαπημένο του κομμάτι ήταν το “με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω”. Θα το βάλουμε δίπλα του, όπως κι ένα τετράδιο παλιό, που το είχα φυλάξει ενθύμιο. Το είχε, όταν ήταν 15 ετών, που έγραφε τους στίχους για να μάθει να τραγουδάει, όταν ήταν παιδάκι. Το είχα βρει στην αποθήκη πριν δύο χρόνια», συμπλήρωσε η Άννα Φλωρινιώτη.

Εύχομαι να είναι ένα κακό όνειρο

Όσο για το αν θα βγάλει κάποιος λόγο για τον τραγουδιστή, η Άννα Φλωρινιώτη ανέφερε: «Δεν έχουμε κανονίσει να μιλήσει κάποιος. Εγώ δεν έχω τη δύναμη, ούτε η οικογένειά μου. Θα το δούμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ εύχομαι να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσω αύριο. Δίπλα από το φέρετρο του μπαμπά μου, θα βάλω κάποιες ανθοστήλες που είχα φτιάξει εγώ για τον γάμο μου. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!