Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Ετεοκλής Παύλου για το bullying που έχει δεχτεί: «Με κορόιδεψαν δύο φορές για το θέμα των κιλών και της αναπηρίας, είδα τα μηνύματα»

Ο Ετεοκλής Παύλου από τον αέρα της εκπομπής του Breakfast@star, με αφορμή τα όσα είπε η Ανθή Βούλγαρη στο Night Out. Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι αρκετές φορές του έχουν κάνει bullying για τα κιλά και την αναπηρία του.

«Να σας αποκαλύψω κάτι. Στα πλαίσια του bullying και πως πιέζεται ο κάθε άνθρωπος και πως τον ζορίζει λανθασμένα. Εμένα σε χώρο εργασίας και για το θέμα των κιλών και για το θέμα της αναπηρίας που έχω, με έχουν κοροϊδέψει πάνω από δύο φορές. Ξεκάθαρα κι έχω δει μηνύματα.

Δεν χρειάζεται να πούμε γιατί θα στοχοποιήσουμε. Ήταν σε ομάδα και με κορόιδευε ότι δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα λόγω της αναπηρίας. Είναι πολύ κοντά μας στους χώρους της θέασης» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Μάλιστα η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι έλαβαν ένα συγκεκριμένο μήνυμα για αυτό κατά λάθος και που ήταν για να πάει σε άλλη ομάδα στα social.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!