Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άννα Φλωρινιώτη: Συγκινεί η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη για τον θάνατο του πατέρα της – «Έκανα ό,τι μπορούσα και ονειρεύτηκα για τον πατέρα μου»

Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό, με αφορμή την κηδεία του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, που θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 9/6 στις 14:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

«Ποτέ δεν θα ‘μαι έτοιμη για αυτή τη μέρα. Από μικρό παιδί φοβόμουν μη ζήσω αυτή τη στιγμή και δυστυχώς ήρθε. Εγώ από τη μεριά μου θεωρώ ότι έκανα ό,τι μπορούσα και ονειρευόμουν για τον μπαμπά μου, για να τον αποχαιρετήσω την τελευταία του ημέρα. Δεν θα τον ξαναδώ, είναι πολύ δύσκολες στιγμές», δηλώνει η Άννα Φλωρινιώτη, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Νιώθω ότι, αν με βλέπει, θα χαίρεται που θα φύγει όπως του αξίζει», τονίζει.

«Τον σκέφτομαι συνέχεια, μου έρχονται φλασιές από σκηνικά που έχουμε ζήσει. Η πιο έντονη εικόνα είναι μία ημέρα πριν «φύγει», που του έκανα πλάκα στο νοσοκομείο και γελάγαμε. Του άλλαξαν δωμάτιο και του λέω: τι έγινε, μπαμπά, μάζεψαν υπογραφές για να σε διώξουν;», περιγράφει η Άννα Φλωρινιώτη σε άλλο σημείο.

Παρότι έχει χωρίσει εδώ και 8 μήνες, η Άννα Φλωρινιώτη εξέφρασε το ευχαριστώ της προς τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της στάθηκε σε αυτή την πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!