Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε για… πίτσα με την οικογένεια του (Εικόνες)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς λατρεύει να περνάει ώρα με την οικογένεια του. Έτσι, για πίτσα πήγε η οικογένεια Κοντιζά και κάποιος χάρηκε περισσότερο από τους υπόλοιπους. Αυτόν τον ενθουσιασμό κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο κριτής του MasterChef και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πίτσα, πίτσα, κι άλλη, πίτσα… Κι άλλη, κι άλλη…», ακούγεται να φωνάζει όλο χαρά η μικρή Ιζούμι που τον προσεχή Νοέμβρη θα γίνει τριών. Όσο φωνάζει, κάποια στιγμή πετάγεται ξαφνικά η Αριάνα-Τσιχίρο και της δίνει ένα πεταχτό φιλί.

Ο σεφ και η σύζυγός του, Δέσποινα, έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο όμορφες οικογένειες και μαζί έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Εκτός από την Izumi που ήρθε στον κόσμο τελευταία και την Αριάνα-Τσιχίρο, το ζευγάρι έχει και έναν γιο, τον Kenji, που δεν τον είδαμε καθόλου στο βίντεο που δημοσίευσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού δεν υπάρχει καθώς ο ίδιος είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτό, δηλώνοντας: «Όχι παιδιά, δεν θα κάνουμε τέταρτο παιδί, γιατί δεν θα χωράμε πουθενά. Ήδη είμαστε οριακά»!

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!