Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει: «Τρελό σκηνικό! Άρχισε να φωνάζει και να μου λέει ότι θα φωνάξει την αστυνομία»

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στην κάμερα του Happy Day. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και για τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, αλλά αποκάλυψε και… ένα επεισοδιακό ραντεβού που είχε με γνωστή κυρία!

Αρχικά ανέφερε: «Η ημερομηνία του γάμου μας με τη Μαρία έχει οριστεί. Θα τη μάθετε κι εσείς σύντομα. Είμαστε στα τελευταία πράγματα του σχεδιασμού, οπότε προχωράμε».

Και στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης περιέγραψε το πιο άβολο ραντεβού που έχει βγει με γνωστή κυρία: «Τρελό σκηνικό και είναι και γνωστή η κυρία, αλλά δε θέλω να πω το όνομά της. Κάτι είχε πάρει, δε μπορώ να ξέρω τι. Πήγαμε για φαγητό και σήκωνε τα μακαρόνια και τα έπιανε με το χέρι και τα κοίταγε, τα ξανάφηνε κάτω… Είχε γίνει χάλια.

Λέω κάτι συμβαίνει, δεν είναι φυσιολογικό. Όταν πήγα πιο κοντά της, άρχισε να φωνάζει βοήθεια και να λέει “ποιος είναι αυτός ο άγνωστος”. Τη ρώτησα αν είναι καλά και μου έλεγε ότι θα πάρει την αστυνομία και δε με ξέρει.

Δε ξαναβγήκα μαζί της, δεν ξαναμιλήσαμε. Μου έστειλε μήνυμα μετά από ένα τρίμηνο περίπου και μου ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της. Δεν απάντησα καν».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!