Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκινεί η Ανθή Βούλγαρη για το πρόβλημα υγείας της: «Με έδεσε περισσότερο με τον σύζυγό μου»

Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Night Out και στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. 

Η παρουσιάστρια του Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε για τη δύναμη που βρήκε μέσα από την πίστη, ενώ περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο το σοβαρό χειρουργείο αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι, την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή και να έρθει ακόμη πιο κοντά με τον σύζυγό της.

«Η πίστη μου γενικά με έχει βοηθήσει. Υπήρχαν στιγμές που είπα “γιατί σε εμένα, Θεέ μου;”. Και αμέσως μετά μετάνιωνα που το έλεγα γιατί ποια είμαι εγώ να μη μου συμβεί κάτι. Δεν μου επιτρέπεται πια να κλονιστεί η πίστη μου γιατί πέρασα κάτι πολύ δύσκολο με την υγεία μου. Με βοήθησε πολύ η πίστη μου, οπότε σε μένα δεν επιτρέπεται πια να μη πιστεύω. Ήταν ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω και μοιράζομαι πράγματα, είναι σαν να απαλύνεται ο πόνος μου. Σαν να μου φεύγει ένα φορτίο» εξομολογήθηκε η Ανθή Βούλγαρη.

«Μπορεί να έλεγαν ότι το εκμεταλλεύομαι αλλά νομίζω πήρα τη σωστή απόφαση να το πω. Μέχρι σήμερα πολλοί μου στέλνουν μηνύματα. Δεν με αγγίζει, δεν με αφορά αν λένε ότι το είπα για να εκμεταλλευτώ το πρόβλημα της υγείας μου. Ο σύζυγός μου, μού στάθηκε πολύ. Δεν ήμασταν αρκετό καιρό μαζί, θα μπορούσε να μη το περάσει όλο αυτό. Ήμασταν 8 μήνες μαζί. Μου στάθηκε πολύ, με βοήθησε ψυχολογικά. Αυτή η περιπέτεια υγείας μας έδεσε περισσότερο. Του είπα ότι δεν θα με πειράξει αν θέλει να φύγει… Μπήκα λίγο στη θέση του, δεν ήξερα ακριβώς τα συναισθήματά του. Έμεινε εκεί. Λες ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα συμπορευτώ. Βλέπεις πως είναι και στις δύσκολες καταστάσεις» ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη και συγκίνησε με τα λόγια της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!