Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απών ο Δημήτρης Κοντολάζος από τον γάμο της κόρης του – Έχουν να μιλήσουν 3 χρόνια

Ο Δημήτρης Κοντολάζος δεν έδωσε το παρόν στο γάμο της κόρης του. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια με το χάσμα στη σχέση τους να μοιάζει πλέον αγεφύρωτο. 

Η Άντζυ, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, είναι η κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου από τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Κωβαίου, το απόγευμα της Κυριακής 4/6 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αντώνη στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία συγγενών και φίλων. Ο πατέρας της ωστόσο, επέλεξε να μη δώσει το “παρών” σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της επιβεβαιώνοντας τις φήμες για ρήξη στη μεταξύ τους σχέση.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους ανέφερε πως ο Δημήτρης Κοντολάζος “έχει ξεγράψει την κόρη του και εδώ και τρία χρόνια δεν έχουν καμία επικοινωνία”. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο λόγος αυτής της ρήξης πατέρα-κόρης είναι η καλή επικοινωνία που δεν κατάφερε να αναπτύξει η Άντζυ με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Καρολίνα, με την οποία ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη, τη Σοφία.

Η Σοφία ωστόσο, δείχνει να διατηρεί άριστη σχέση με την αδερφή της γεγονός που αποδεικνύεται και από την παρουσία της στον γάμο της

Στο πλευρό της Άντζυς, ήταν φυσικά και η μητέρα της με τον δεύτερο σύζυγό της Βασίλη με τον οποίο πλέον μετρούν 25 χρόνια κοινής πορείας, και ήταν εκείνος που παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό.

Σε επικοινωνία μάλιστα που είχε η εφημερίδα με τον Δημήτρη Κοντολάζο για το θέμα, εκείνος φέρεται να αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει λέγοντας μόνο, “Να είναι ευτυχισμένη”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!