Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την καισαρική που έκανε και την σεξουαλική της ζωή μετά την γέννα (Εικόνες)

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Το προφίλ της «Mairiboo» μετρά σήμερα περισσότερους από 814 χιλιάδες followers και το μόνο σίγουρο είναι μαζί τους μοιράζεται «μυστικά» και αλήθειες.

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει εδώ και 7 ολόκληρους μήνες τη μητρότητα και παίρνει παντού μαζί την κόρη της Ολίβια. Η γνωστή influencer-επειχειρηματίας αποκάλυψε πρόσφατα το όνομα που επέλεξαν με τον Ίαν Στρατή για την μικρή τους εξηγώντας αναλυτικά το λόγο πίσω από αυτή την απόφαση.

Η επιστροφή της Μαίρης Συνατσάκη στο Youtube

Πριν λίγες ώρες η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, το πρώτο της βίντεο μετά τη γέννηση της κόρης της. Όπως η ίδια εξήγησε τους επτά αυτούς μήνες μετά τον ερχομό της Ολίβιας, δεν έχει τη δυνατότητα να την αφήνει μόνη της για αρκετή ώρα, ούτε έχει κάποιο άτομο να την προσέχει. Τα γραφεία της influencer έγιναν το νέο της «σπίτι» για όση ώρα βιντεοσκοπεί, με το μωρό να βρίσκεται λίγο πιο πέρα στην αγκαλιά των συνεργάτιδων της μαμάς «Μairiboo».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!