Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ειρήνη Μερκούρη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Έχω μετανιώσει για πράγματα και επιλογές μου»

Την Ειρήνη Μερκούρη υποδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική της επιστροφή, την καθημερινότητα με τον αγαπημένο της σύζυγο καθώς και όλα όσα έχει αναθεωρήσει στη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Μερκούρη εξομολογήθηκε πως «ο σύζυγος μου είναι γενικός χειρούργος, έχω κάνει πολλές εφημερίες μαζί του. Φυσικά έχω μάθει πολλά πράγματα, περιστατικά φοβερά, να λέω την γνώμη μου και να συμφωνούμε σε πολλά πράγματα».

«Τώρα πια κάνω και μισό βήμα πίσω γιατί δεν είμαστε 15 χρονών και είμαι παντρεμένη γυναίκα. Προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες τις δικές μου και είμαι λίγο του «πρέπει» γιατί πρέπει όσο μεγαλώνουμε να είμαστε και λίγο του «πρέπει». Σε κάποια πράγματα, όχι όμως σε όλα. Αυτό είναι βέβαια ανάλογο, προσπαθώ πάντως και είμαι στον αγώνα της ζωής. Υπάρχουν θέματα στη ζωή πολλά που πρέπει να τα ξανασκεφτείς για να τα κάνεις. Γενικά τι ξανασκέφτομαι να κάνω ότι είναι να κάνω και διπλά και τριπλά για να δω ότι δεν με παίρνει άμα βλέπω ότι δεν με παίρνει, δεν με παίρνει».

«Γιατί αλλιώς σκεφτόμουν πριν από δέκα χρόνια και αλλιώς σκέφτομαι τώρα. Έχω μετανιώσει για πράγματα και επιλογές μου. Νιώθω πως έχω γίνει πιο ώριμη» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ειρήνη Μερκούρη στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!