Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όταν η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα: Τα θανατηφόρα τροχαία της ελληνικής showbiz (ΦΩΤΟ)

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη πάγωσε το πανελλήνιο. Ο τραγουδιστής, όμως δεν ήταν ο μοναδικός Έλληνας celebrity που είδε το νήμα της ζωής του να κόβεται τόσο ξαφνικά και άδοξα στην άσφαλτο.

CejFz9tUIAEtyza

Παντελής Παντελίδης: Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη η είδηση του θανάτου του λαϊκού τραγουδιστή που λατρεύτηκε και ταυτόχρονα πολεμήθηκε όσο λίγοι. Ο 33χρονος Παντελής έχασε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες και ο ίδιος να βρίσκει τραγικό θάνατο. Οι δυο γυναίκες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν.

tomaw_prwtopapas_teleutaia_sinentefxi_0

Τόμας Πρωτόπαπας: Το πρωινό της Κυριακής 17 Μαρτίου, έμελλε να είναι για τον Τόμας μοιραίο. Ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του στα γυρίσματα του “Dr. Cook”, ο 26χρονος ηθοποιός σταμάτησε σε κάποιο σημείο της Αττικής Οδού για να τηλεφωνήσει και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του ένα βαν της Αττικής Οδού. Ο Τόμας χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις, ενώ κατέληξε μετά από 66 μέρες νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΚΑΤ.

liukianidi

Γιώργος Λουκανίδης: Τραγικό ήταν το φινάλε για το “γελαστό” παιδί του “Πρωινού Καφέ”. Ο 31χρονος γυμναστής, γιος του ποδοσφαιριστή Τάκη Λουκανίδη, επιστρέφοντας από νυχτερινή του διασκέδαση στον Κάλαμο τα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου του 1998, άφησε στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή. Συγκεκριμένα στο 35ο χλμ. της οδού Μαρκόπουλου – Ωρωπού, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Γιώργος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει με δύναμη από την πλευρά του συνοδηγού σε κολόνα της ΔΕΗ. Όπως εκτιμήθηκε ο γυμναστής εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, χτυπώντας σε κάποιον βράχο με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

401b412243f6d58e0143f717fcac0039

Νίκος Γαρουφάλλου: Με τον πιο άδοξο τρόπο έπεσε η αυλαία για τον σπουδαίο ηθοποιό, όταν πριν από επτά χρόνια παρασύρθηκε από Ι.Χ αυτοκίνητο στο Λουτράκι. Παρά τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού», όπου νοσηλευόνταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ο 79χρονος τελικά υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας σε θλίψη τη σύζυγό του Κάκια Ιγερινού.

ImageHandler

Άννα Πολλάτου: Πάγωσε το πανελλήνιο, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της 30χρονης αθλήτριας και ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής. Η Άννα πέθανε ακαριαία στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών, όταν ενώ κατευθυνόταν προς το λιμάνι της Κυλλήνης, λόγω του ότι έριχνε χαλάζι, έχασε τον έλεγχο και “καρφώθηκε” σε ένα αγροτικό φορτηγάκι.

Πηγή: www.athensmagazine.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!