Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Έφη Πίκουλα για την σχέση με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό»

Η Έφη Πίκουλα, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό. Η χήρα του Τάκη Βουγιουκλάκη, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο της με τον αδελφό της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, ενώ αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

«Δεν έχω γράψει καμία ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, έκανα μόνο ένα πέρασμα από κάποιες ταινίες που ήταν εμπορικές. Στον χώρο έκανα αυτό που ήθελα πάντα. Όταν σταμάτησα ήταν επιλογή μου», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα. 

«Την στιγμή που γνώρισα τον άντρα μου τον Τάκη ένιωσα την απόλυτη ευτυχία. Γνωριστήκαμε σε ένα γύρισμα, ήρθε με ένα απλό τριαντάφυλλο και με πλησίασε και από τότε ήμασταν μαζί. Δεν θέλω όμως να τα συζητάμε αυτά γιατί με πονάνε. Όλη μου η ζωή ήταν ένα παραμύθι για αυτό όταν γυρίζω το χρόνο πίσω θλίβομαι. Η ζωή μου συνεχίζεται, είναι φτιαγμένη γιατί είναι απαραίτητη η συντροφικότητα», ανέφερε η Έφη Πίκουλα.

Όσον αφορά στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Έφη Πίκουλα αποκάλυψε: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε πολύ, την αγαπούσα πολύ, ήταν πάρα πολύ όμορφα. Όταν γνωρίστηκα με τον σύντροφό μου ήταν Χριστούγεννα και μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα gala που είχε διοργανώσει η Αλίκη.

Εγώ τότε είχα αρνηθεί, λέγοντάς του πως το σπίτι δεν είναι δικό του και πρέπει να με καλέσει η Αλίκη. Περνάνε λίγες ημέρες και μου τηλεφωνεί για να με καλέσει. Με συγκίνησε πολύ τότε. Η Αλίκη μου είχε χαρίσει κάποια προσωπικά της αντικείμενα και τα κρατάω μέχρι και σήμερα για εμένα».

Κλείνοντας, η Έφη Πίκουλα ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ξεκαθαρίζοντας: «Ο Γιάννης έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα, συνεχίζει να περνάει δύσκολα και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!