Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Καλομοίρα έγινε Viral με την νέα της εμφάνιση (Βίντεο)

Η Καλομοίρα βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να κάνει το δυναμικό come back στο καλλιτεχνικό στερέωμα. 

Ο «Στόχος» της Καλομοίρας

Εδώ και δέκα μέρες η Καλομοίρα βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα σε post της είχε δηλώσει: «Πόσο μου έχει λείψει η Ελλάδα μου».

Βέβαια, τώρα που τα τρία της παιδιά έχουν μεγαλώσει, έχει την άνεση να λείψει για μερικές μέρες από την Αμερική. Το ταξίδι δεν ήταν μόνο αναψυχής ή για να επισκεφτεί το Μουσείο της Ακρόπολης, όπως μας έδειξε.

Είχε σχέση και με το μουσικό της comeback αφού η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε μετά από χρόνια το νέο της single με τίτλο «Στόχος» και μάλιστα στην ίδια εταιρεία, την Heaven Music, από την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα της μετά τη συμμετοχή της στο Fame Story.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Οι φανς της ξετρελάθηκαν με την επιστροφή της και της το έδειξαν με κάθε τρόπο με τα σχόλιά τους.

Για να θυμηθεί το μουσικό της παρελθόν και μετά την εμφάνισή της αλά Monroe στο πρόσφατο Madwalk, η Καλομοίρα θα ανέβει και στην σκηνή του J2US αυτό το Σάββατο σε ένα guest acting έκπληξη.

Το οποίο ωστόσο θα έχει σχέση και με τη συμμετοχή της στην Eurovision με το «My secret combination». Αφενός γιατί θα το τραγουδήσει ξανά, αφετέρου γιατί θα την σκηνοθετήσει όπως και τότε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Με τον χορογράφο και σκηνοθέτη η Καλομοίρα, έχει μία ιδιαίτερη σχέση. Ήταν και εκείνος που την βοήθησε στα πρώτα της βήματα, όπως και η Δέσποινα Βανδή με την οποία θα συναντηθεί τηλεοπτικά στο show του Σαββάτου. Στο πλευρό της στο Rex, η νεαρή τότε τραγουδίστρια, είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στην αθηναϊκή νύχτα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!